9

Анонимен

преди 3 години

Оооо, и те като го чуят, та ще се заслушат...Глей кво става на 2-ри, ще бесуват по хоремаците като изтървани, та пушек ще се вдига, а женорята ще хукнат като шантави да мърсуват където им видят очите. Те едва чакат да дойде 2-ри и да хукнат като изоглавени, а рошавия турчин мисли да ги заключва пак.Народът е стадо овце. Това е.

8

Анонимен

преди 3 години

До 10 и 11"да ползува" - Пиши на български, а не на "смесен" руски!!!

7

Фин

преди 3 години

До 666Значи съм прав, тъжна картинка сте! Иначе забележката за неграмотност е типична проява на нещастен, страхлив и комплексиран типаж булгаристанец. Това че съм написал три държави с малки букви и хоп ***. Дано да си ***, който разлайва кучета, щото иначе наистина си мъка.

6

Анонимен

преди 3 години

Най-големия цирк ще е, когато бай-местен-*** осъзнае, че повече няма да ходи у моло.

5

Не!

преди 3 години

Никогаповече няма да живеете, запомнете. В момента, в който изчезне КОВИД ще дойде друго. ЛОКДАУН завинаги... и сами си го искате...

4

666

преди 3 години

До Фин до 1Седнал неграмотния да обсъжда кое е тъжно и кое не!!!Ти със сигурност и четеш така както пишеш-неграмотно,затова не си наясно ,че Китай,Виетнам и Тайланд се справиха с проблема с дисциплина,и носене на отговорност за другите,не само за себе си.

3

Фин до 1

преди 3 години

Наистина е тъжна картинка човек, който смята парцалите на зурлата са нещо, което може да спре епидемия. Да не говорим за хората, които смятат, че китай, виетнам, тайланд и много други в тази част на света, нямат сериозни проблеми заради носене на маски.

2

До 1

преди 3 години

А ти как разбра ,че е минал през "АДА"? Или това ,което е в твоята глава е реалността? Истински български ,дървен философ!!!

1

Анонимен

преди 3 години

А в началото беше привърженик на Мангъровщината!След като премина през ада на Ковида,,,обърна плочата" на 180% ,като нашата Корнелия -запя друга песен.И това се случва със всеки противник на маските,но трябва да го изпитат и ако оцелеят.....??? Но някои не оцеляха.