10

анонимен

преди 3 години

До ГосТВ Китай и Япония се работи изключително много, затова са много добре материално, икономически. Не се пирува в тия две държави, затова се справят със зарази.

9

анонимен

преди 3 години

Французите винаги са намирали баланс между свобода и дисциплина. САЩ и Италия са пълни с лигльовци, без да обобщавам, а италианците като цяло са готин народ, кефя им се, американците познават истинския вкус на демокрацията, въпреки тоя, който им беше президент последните четири години, ама и двата народа все мислят, че някой им посяга на свободите, без да е така. Докато французите и немците са рационални и дисциплинирани.

8

ГосТ

преди 3 години

Европейски съюз е абсолютна карикатура. Така и не разбраха, че трябва да се откажат от *** си ценности и в никакъв случай не са по умни от развитие азиатски страни. Дори напротив. Без затваряне на държавите и райони в самите тях и масово тестване и затваряне на всякакви развлечения за простолюдието, нищо няма да стане.

7

anonimen

преди 3 години

Mai se poznavame aaa

6

anonimen

преди 3 години

A zasto se krie med sestrata malko samnitelno samo ideostinini tuk mai

5

Анонимен

преди 3 години

Въпрос на политика да знаят кога да пускат хората по празнините да си изхарчат парите това е най-силният период на бизнеса. Хем се отчитат че правили някакви си мерки и хем и бизнеса да е удовлетворен. Хора винаги умират дори и без епидемия по празниците най-много хора умират от празнуването и преяждането.

4

Свиквай

преди 3 години

Влед като ги облекчат пак ще скочаат случайте.Тоя вирус няюа да изчезне от планетата спокойно.

3

Асан Герберджията

преди 3 години

Слабаци!!!Докато не стигнем 200 души на ден-никакви локдауни!!!Радостен съм че вече сме номер едно по смъртност в света!!Благодаря ти Бойко ***!!

2

Анонимен

преди 3 години

8 метра дистанция????

1

родител

преди 3 години

Браво нека и ние да облегчим мерките, нищо че все още не са влезли в сила при нас, защото чекаме да дойде петък вечерта че да ги въведем. Щото сме големи тарикати, нищо че хората вече *** кат мухи.