251

Анонимен

преди 3 години

До ГосТДай да ти караме "аргументите" един по един. Говориш за 100 неща, 99 от които нямат никаква връзка с темата на разговор. Никой нормален човек не може да ти проследи "мисълта".

250

ГосТ

преди 3 години

Поне да не съм съвсем бесен, че съм си изгубил времето с някой най обикновен търгаш...

249

ГосТ

преди 3 години

Я каи са, поне диплома за лекар имаш ли ? Защото ми стана ясно още в началото, че си далече от науката, или искаш само да пробуташ нещо скъпо и неефективно? Което ще ти се получи у тая *** българия.

248

ГосТ

преди 3 години

През цялото време говоря за едно и също: Първо, маркетингова статия с пожелателен характер. И специалистите казват "не мерси" . Ко има да се изяснява повече ? Никоя нормална държава няма да даде и цент за такива тестове, а тези които наистина искат да направят рисърч, ще го направят с подобаващи методи. Второ, нерде Исландия, нерде Бразилия. Трето, дори единствените, които декларират че ве могат да различават "само" два вируса хахахаха дават 10% грешка за останалите. И т'ва само те го казват.

247

Анонимен

преди 3 години

До ГосТЗначи, да ти обясня, господин разбирач, че ако не си изкарал САРС-1 или САРС-2, тестът ще излезе отрицателен. Толкова. И това е абсолютно 100% сигурно и, пак да повторя, ти ДВА ПЪТИ САМ го потвърди.

246

Анонимен

преди 3 години

До ГосТДай да ти караме "аргументите" един по един, че се обърквам вече, ти говориш за 7-8 различни неща, включително и това колко съм бил, цитирам "***", "неграмотен", нищо не съм разбирал и т.н. и как си щял да ходиш в Китай, защото България не те интересувала.

245

Анонимен

преди 3 години

До ГосТТИ сам каза ДВА ПЪТИ, че не различават само САРС-1. Сам го каза, два пъти.

244

ГосТ

преди 3 години

Тези тестове не различават антитела за отделните коронавируси. Всички до един. А ти просто няма как да разбереш нищо . Разбираш ли. Разбира този,който има поне елементарна представа от нещата.

243

ГосТ

преди 3 години

Друг аргумент: боли ме фара за Исландия и Антарктида, че не е имало торс 1, което е отново съмнително.

242

Анонимен

преди 3 години

Ха, аз ти казах, ***. Вика "няма да ти отговарям повече", пуска 16 мнения за 5 минути.

241

Анонимен

преди 3 години

До ГосТТози "аргумент" епълна лъжа. Разбрах, че тестовете са просто достатъчно добри, както си мислех в началото, а абсолютно перфектни. Разбрах, че и не даде нито един източник за мненията си

240

Анонимен

преди 3 години

До ГосТДа, аз ти говоря за едно и също нещо, а ти скачаш от тема в тема. А ти говоря за Исландия, защото първо си мислех, че твърдиш, че изследването е лошо, а сега вече се обърках, ти взе да говориш изследването е реклама на един продукт, как ще ходиш в Китай, как не те интересува България и как аз съм бил неграмотен.

239

ГосТ

преди 3 години

Аргументите, тестове които не различават антитела срещу различни коронавируси независимо 2,4,8,16 и дават 10% грешка са пълни б.о.к.л.у.ц.и. Са разбрахте ли? Или не ?

238

Анонимен

преди 3 години

До ГосТБам, отговорът не закъсня. Типичната реакция на ***.

237

ГосТ

преди 3 години

Не ве, к'вото и колкото да пиша на простолюдието, няма смисъл. К'во ви разбира главата от методи и достверност? М? Исландия, та Исландия. И от всичко което написах, щото си мислех че общувам поне с полуграмотни. Пак Исландия. Вица, разбрахте ли поне ?

236

Анонимен

преди 3 години

До ГосТТипичният *** е този, който казва, че повече няма да пише и продължава да отговаря.

235

Анонимен

преди 3 години

До ГосТДо сега нито един коментарите ти нямаше смисъл. Говориш си разни неща, които само тебе си те интересуват и тук-там дразниш с някое коментарче, но като стане дума да се аргументираш, пак си дрънкаш съвсем странични неща. Типичен ***.

234

ГосТ

преди 3 години

Противоречия от моя страна - няма. Повече коментари няма да правя. Просто няма смисъл.

233

Анонимен

преди 3 години

До ГосТКато искаш да провеждаш дискусия, защо скачаш от тема в тема и си противоречиш?

232

ГосТ

преди 3 години

А ти си просто невежа. Наистина се чувствам омерзен. Исках да проведа нек'ва дискусия, но съм се подлъгал. Се таа. С простолюдието трябва да се внимава.