31

456

преди 3 години

До Словянин В остров Крит имаше парче българска земя. Питайте на историците, те ще Ви кажат.

30

456

преди 3 години

До АнонименСеверна Кипърска Турска Република ще бъде призната като независима държава в най близките дни. Бъди сигурен в това.

29

Анонимен

преди 3 години

накърняват суверенитета на Гърция!!!A гърция като малка държава Не накърнявали турция като иска цялото море за себе си!!!!

28

ГосТ

преди 3 години

Казах, пак ще посрещаме руснаците като освободители ! И още паметници за тяхната слава ще има !

27

Анонимен

преди 3 години

Какво две държави? Кипър си е гръцки, а турците там са крадци на земя и окупатори. турците си имат държава, майка си ли търсят там?

26

Tony

преди 3 години

Ima mnogo po golemi problemi za nas, to Turciya stom e resilae vece e kray na viprosa. Nie da si gladame kak da se otirvem ot Covid 19.

25

Мда

преди 3 години

А, *** нямат работа в Европа - нито по ум, нито по ценности, нито като степен на човешко развитие.

24

Анонимен

преди 3 години

Дрън,дрън гаджалистите си умреха от смях.Ама те са наясно колко европейски фабрики има при тях и най важното.Огромната алчност на капитала.Бля,бля...

23

Показно

преди 3 години

Има вечни интереси, няма вечени приятели!Трябва винаги да сме нащрек!

22

Анонимен

преди 3 години

чета коментари на двама турски комунистанито при тях нито при нас сте добре дошли

21

Словянин

преди 3 години

Кой е по-лош за Българско - Турция или Гърция? Това е въпросът. В наш интерес е двете съседки мах да са в лоши, в крайно лоши отношения. В перспектива - да си върнем Беломорието, поне част, което тъпата българска буржоазия проигра заради чукарите на Македония. Всички Велики сили ни го даваха. С него щяхме да сме по-важни и от Турция, и от Гърция.

20

Анонимен

преди 3 години

А аз питам тия от Европейския парламент кои са европейските ценности да налагаме мнението си над другите искат не искат и да заменяме думата кражба с корупция че звучи по модерно

19

ДДРОнег

преди 3 години

Европо, Европо, турчулята те правят смешна !!!Ама юропейците още не са разбрали, че колелото на историята се върти и турчулята пак се опитват да възродят омразната османска империя, да завладеят Европа и да наложат исляма !!!

18

РАМАЗАН

преди 3 години

ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ УРАААА ДПС И БСП ПОБЕДА ДА ЖИВЕЕ КУРАНА И СТАЛИН

17

ПОДРЕЗ РЯЗЪН

преди 3 години

САМО ТУРЦИЯ ДА ЖИВЕЕ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ДПС УРААААА

16

РАМАДАН ТОРМОЗ

преди 3 години

ДА ЖИВЕЕ КУРАНА И КУМУНИЗЪМЪТ САМО ДПС И БСП ПОБЕДА

15

ФИКРИ РАМЗИ

преди 3 години

Не е ли драго човек да види възродени и възродители вече 75 години , другари, любовници, коалиционни парньори, ДА ЖИВЕЕ КУРАНА И СТАЛИН само бсп-бкп и дпс-атака победаУРААААААААААА

14

баба мара

преди 3 години

санкциите трябваше да се въведат още при свалянето на руския самолет убийствотона руския посланик измисления преврат и вкарването на хиляди хора в затворитепревръщането на църквите в джамии еп се мотае с години и не взема никакви меркиспрямо султаната

13

Сашо

преди 3 години

До Do АЛИДа тюркмена му дай само джамия и ще е щастлив като бебе в собственото си ако.

12

Do АЛИ

преди 3 години

Истината е една единствена - вижте как живеят в гръцката половина и как в турската и се замислете сега ако могат самите хора да избират какво ще е решението!!!!!!!