34

До баба мара

преди 3 години

Ок, бабо маро. Само не бързай така, както пишеш, че се задъхвам като ти чета писанията.

33

баба мара

преди 3 години

10 часа в люлин мъглата е толкова гъста че не се вижда другия блок и ниепенсионерите трябва да тичаме в студа мъглата поледицата до магазина наисигурния начин да напълним травматологиите

32

Мишо

преди 3 години

Снимката е на мъгла по зазоряване! Опасно мръсен въздух има в главите ви! Нещастни популисти! В България за съжаление всичко е дамо политически поръчки и стъкмистика. Всичко се прави не за хората, а де се откраднат едни пари.

31

Max

преди 3 години

Снимката от кой град е?Мумбай или Карачи??

30

Анонимен

преди 3 години

Зелен билет?И защо никой не се интересува колко гуми и дрехи изгори ха днес в определени квартали?А, идват избори...

29

BB

преди 3 години

Оплаквайте се на американците дето от години ни спъват с газопроводите докато няма газ ще има смог

28

Русия

преди 3 години

Банани БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИ БАНАНИЖипка Жипка Жипка Жипка Жипка Жипка

27

Я па я..!

преди 3 години

България не е под стъклен похлупак. И да спрем колите и дървата от запад задухва силен вятър и мръсния въздух идва при нас от Сърбия.

26

Анонимен

преди 3 години

Ако знаете какъв тъмен облак дим идва от маската до летището, свят ще ви се завие.

25

Анонимен

преди 3 години

А все още не е много студено и тепърва печките в маалите ще замърсяват въздуха в пъти над нормите. Разбира се ще продължат да ни тровят, избиратели на ГЕРБ са, а ГЕРБ ще ни убеждават, както досега, че колите замърсяват.

24

Обективен

преди 3 години

Според едно от тези изследвания по поръчка на Столична община, замърсяването приписвано на автомобилите е заради движението им по неизмитите улици - 96% от него и 4% от изгарянето на горивото. Един тролей замърсява колкото 3-4 автомобила независимо дали са на бензин, дизел или електрически автомобили.

23

Анонимен

преди 3 години

Ама как не разбраха тия кухи ***, че не транспорта е виновен за завишените прахови частици, а отоплението на твърдо гориво. Лятото, пролетта и есента, защо сензонзорите са в норма?...

22

Обективен

преди 3 години

От години в София правят поръчкови изследвания на Столична община кой замърсява въздуха и във всяко изследвана ясно си личи, че наднорменото замърсяване е от отоплението с твърдо гориво и в по-малка степен от неизмитите улици. Това не се харесва на кметицата, която иска колите да са замърсителя и поръчва редовно ново изследване, което пак показва същото - отоплението и неизмитите улици.

21

До 19

преди 3 години

В Лондон с отровните подвижни ковчези които карате не можеш да влезеш. Можеш само да заобикаляш.

20

Анонимен

преди 3 години

Много е просто - забраняваш отоплението на печки под страх от наказателна отговорност. Само дето трябва да се построят около 70 нови затвора, за да поемат сичкото роми, което гори кабели.Някои хора са нагли, безочливи, престъпни и опасни, на като им скръцнеш със зъби и им удариш една мощна плесница през изкривените лица, треперят от страх.

19

Печките

преди 3 години

След Големият смог в Лондон през 1952 година, от който починаха хиляди хора, там спряха печките и въздуха се изчисти. В София кога ще спрат печките, за да се изчисти въздуха?

18

До 8

преди 3 години

Кой ти го втълпи това, непромит мозАко! Ако можете и папата виновен ще изкарате, само да можете спокойно да си тровите с таралясниците, който си купувате от автоморгите в Европа.

17

Анонимен

преди 3 години

И е от горенето на боклyци, И е от старите баракуди па пътищата, които трябва да се забранят.Сори за бракмите, но фактът, че са вредни, си е факт. В Европа няма толкоз бо клyк и това е факт.Есенно-зимният сезон е и с ниско налягане и всичко се стели ниско долу. Особено в котловинните полета.София и Провдив , напр. са си разполажени на кофти място.

16

Софиянец

преди 3 години

Много селянин се довлече, това е.

15

Анонимен

преди 3 години

Абе, чудя се защо не се отопляваме с газ, след като Баце прокара нови тръби?