6

Бунгар

преди 3 години

До БугарашА, нашите професори,академици кога ще хвърлят сертификатите?

5

Бугараш

преди 3 години

Към 1 Маки - за съжаление е много възможно да си прав. Няма разумен човек, който да не осъзнава риска. Много се уплете бг-дипломацията. Ако ги пуснем - грешка, ако не ги пуснем - грешка. Некадърни бг политици и дипломати! Трябва да знаеш какво искаш, да можеш да го обясниш и да си гониш целта с години - като Гърция. Сега остава да се надяваме, че все пак и в РСМ има достатъчно разумни хора. Но професорите в РСМ ще трябва да си хвърлят сертификатите.

4

ognyanz

преди 3 години

До Бунгар: Много ти е слаба аргументацията, с която искаш да ни приравниш на тези, които от 1945 година водят анти-българска пропаганда в Македония. Ние не сме имали избор нито когато сме се присъединили към Германия, нито когато се присъединяваме към СССР. Но сега македонците имат избор - нека да го използват. Няма път назад към Титова Югославия.

3

Анонимен

преди 3 години

Браво Заев! Наби им го на сърбоманчетата и комунистчетата от ВМРО-ДПМЕ!

2

Бунгар

преди 3 години

Кога и в България ще спрем с езика на омразата? Те имат повече основания да ни мразят, а ние защо ги мразим? Нека разберем защо ни мразят и да си признаем историческите грешки на България. Започваме ВСВ като съюзник на Хитлер,а е завършваме като съюзник на Сталин.Ние сме били неканени гости, а още повече и освободители.Парижкия договор 1947 го доказва.

1

Маки

преди 3 години

Това е целта им да ви ухажват временно дпкато ги пуснетеА след това новата песен на стария глас