24

Анонимен

преди 3 години

Големи мъже струвате, ама като опре до тва да направите нещо мъжко ставате най-милите пудели.Волан-тарикати. Вие сте просто едни негoдници.

23

Анонимен

преди 3 години

.. Допуска се да има храна по домовете... Втф бе? Тия незабавно трябва да се разпуснат. Мерки? Нима хората са недостатъчно наясно с това как да се предпазват от грипоподобни заболявания? Цялата тая истерия създава проблеми, а не решения!

22

Истината

преди 3 години

Никога няма да си позволя да спазвам мерките спускани от някакви мутри.Аз не съм страхливец. Само страхливците изпълняват заповеди на мутри.

21

Онанист

преди 3 години

Как сте, зомбита? Мишкувате ли в панелните си гарсониери, вцепенени от ужас, очаквайки поредната сводка за заразени и умрели? Гледате ли с телешки възторг поредната новина за поредно измислената ваксина? Слагайте чинно маските, пускайте сериала и мълчете...

20

Срам

преди 3 години

Срам ме е от вас. Няма нищо мъжко във вас.Всичко умира от страх и трепери. Големи мъже сте, ама се наcирате от страх. Няма по-голям бич от страхливия мъж.Страхливите мъже завършват като роби на жените си, мият чинии, готвят, имат тикове и такива неща.СРАМ за мъжкия род сте. СРАМ!

19

Анонимен

преди 3 години

Какво точно значи позволени частни събирания до 15 човека?Колко гости мога да поканя в дома си ли?До кога имате прево да налагате извънредната обстановка, в която всички права са ни отнети? Домът ми е неприкосновен, по конституция.

18

It's all Over

преди 3 години

Имам чувството, че толкова много слушкате Боко Тиквата и Далавери Симеонов, че ако излязат утре и ви кажат да им лапнете патките, ще насините коленцата...Жалко племе. Капка достойнство нямате. ***.

17

Sofia

преди 3 години

Всеки дошъл в града от разни селища , които за да ги намериш , първо трябва да се изгубиш след като се пошматкат и сменят няколко работи , където естествено искат да се работи , пробват в полицията и ако не могат да станат полицаи , стават таксиметрови шофьори.

16

Тъпи Бедняци

преди 3 години

***. Спазвайте мерки. Страхливо племе. Мишки.

15

Анонимен

преди 3 години

Джипката е важно да може да излиза на турнета, а другите да ду. ат супата

14

ля Мано кон Охос

преди 3 години

Мисля че това де факто е края на мутрата от СИК. Той се самоизяде

13

Бойко Менгеле:

преди 3 години

Arbeit macht frei. Incarceration too.

12

Анонимен

преди 3 години

Това е просто една гаврa.

11

Историк

преди 3 години

Относно до Терор БГ абе по каквито и да е исторически иследвания много ми е чудно как така още някой се намира да разправя, че е жив и да знае каква яде и какво пести прекалено странен коментар по тази логика и Чърчил още пуши пури или продава алкохол менте в някой квартален магазин.

10

Анонимен

преди 3 години

Бай Пешо проста тикво, като запалят сега в къщи кюмбетата с парцалите и галошитe няма да може да се диша, защото въздухът ще стане само пушек.

9

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах дали ще отварят концесионни лагери за да ни къпят с хлор за здраве?

8

Бай Пешо

преди 3 години

Тъкмо малко да се почисти въздуха

7

Анонимен

преди 3 години

От утре, стига лъгахте.

6

Анонимен

преди 3 години

Оня монголоидния крадливец с козият рог, дето не е отгледал и възпитал едно дете, а е създал пропаднал наркоман и пияница, има ли идеи за затваряне на още нещо. Например да се затворят и разорат всички паркове и градинки, а на пролет може да построи хотели на местата. Тъй както строи върху дюни в бургаско.

5

Анонимен

преди 3 години

От министерството на истината казаха.