11

4ик4ирик

преди 3 години

Нарушени национални интереси на ГЪРЦИЯ в източното СредиземномориеВ ЕП има ли хора ,учили география в 5-ти клас-къде е Гърция?????

10

баба мара

преди 3 години

колко години му трябва на еп да наложи санкции на султаната за кипър за сирияи ирак за либия за нагорни карабах за превръщането на църкви в джамии

9

Анонимен

преди 3 години

Защо вместо да пишат декларации за които на никого не му пука, не издадат забрана за всички туроператори работещи на територията на ЕС възпрепятстваща продажбата на туристически продукти на територията на Северен Кипър. Гласуват декларации, а като мине короната немските пенсионери ще се пекат на Вароша. Ето това е лицемерието на ЕС.

8

До 10

преди 3 години

Без САЩ, ЕС и Суецкия канал не може да превземе. Пък за Турция даже няма да говоря, сигурно ще стигнат Берлин по бързо от руснаците. Не се бъркайте но България е геополитически обвързана с Турция, а Турция в момента се опитва да намери себе си, предвид лошата икономическа обстановка в страната ще се търси най-вероятно външен враг, засега си изпати Армения. Другия момент е че предвид силното националистическо движение в Турция ще се търси реваншизъм за силно орязаните територий след ВСВ.

7

Анонимен

преди 3 години

тоз европейски съюз освен разолюций и заплахи нищо друго не прави,като са толкова корназ що не вземат да ги нападнат и да изчистят земята от тази смрад...

6

SS

преди 3 години

Народът на Кипър няма да може да се оправи така лесно с турките. Трябва да се изчака яко земетресение да изполоми някой от големите градове в континентална туркия, и след това да изпозват момента и веднага да си изчистят държавата от нав.лец.ите!

5

Анонимен

преди 3 години

Е нека да обсъждат, нема лошо тва де, нал тъй.

4

Анонимен

преди 3 години

До АмиДобре ли сте?

3

Ами

преди 3 години

В същото време в ЕС България Перник изтезават хора като животни против всякаква логика, човешки закони25120 и права!

2

Nikos Petros

преди 3 години

ИМА РЕЗОЛЮЦИЯ НА ООН* !, ОЩЕ ОТ ЕХЕЕЕ 1984 ГОДИНА (година след самообявената Северно-Кипърска Турска Република от 1983 год.) --че ....... ВАРОША Е КУРОРТ, И НЕ Е ЧАСТ ОТ ГРАД ФАМАГУСТА, КЪДЕТО Е КРАЙНАТА ТУРСКА ЛИНИЯ НА КРАЖБАТА И АГРЕСИЯТА....И ТОВА ЧЕ ВАРОША НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ВЪВ БУФЕРНАТА ЗЕЛЕНА ЗОНА, А НЕ КЪМ ФАМАГУСТА !!..ИМА ЦЯЛА РЕЗОЛЦИЯ, СТАТУСЪТ НА ВАРОША НАЙ-МАЛКОТО ДА Е ВЪВ ООН ЗОНАТА !!...А НЕ ЧАСТ ОТ ФАМАГУСТА !!ВАРОША СЕ НАМИРА В ЮЖНИЯ КРАЙ НА ФАМАГУСТА, И ТАМ НЕ Е ИМАЛО ДЕЙСТВИЯ.

1

ЕС

преди 3 години

ще тропнем ядосано с краче ,не се шегуваме!