24

Лошооо,

преди 3 години

Лошо.Ако не отворят зимните курорти в БГ-то виждам още някоя банка да даде фира.

23

Любен

преди 3 години

До АнонименЩе спазват разбира се. Има толкова любители на ските, а планината е спасението ни!

22

Анонимен

преди 3 години

Ако туристите са отговорни и спазват всичко, не виждам проблема. По-добре в планитата, отколкото в панелката или в мола!

21

Анонимен

преди 3 години

Туризъм такъв какъвто беше до сега в близките 5 години няма как да има!Хората се пазят и кътат пари за по-важни неща.

20

Анонимен

преди 3 години

Ама, много естествено! Юлен и Бориславова не са българският народ! И аз карам ски, но ми е по-важно, ако ми потрябва лекар, да го има на разположение!

19

Сандо

преди 3 години

дори и да има сезон ще е толкова куц че в последствие ще си викат че по-добре е да нямало сезон

18

Анонимен

преди 3 години

Затваряте ги тия кочини, февруари-март що народ се зарази по курортите и у нас и в Германия, Австрия...

17

Анонимен

преди 3 години

Да бе, безопасни са, хаха. Първи април е далече, не знам дали ще успеете да излъже те някой

16

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ - ГРУПИРОВКА ЗА ЕКСТРЕМНО РАЗГРАБВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ

15

Анонимен

преди 3 години

Направените от тях сериозни инвестиции......... Това значи ли че ния трябва да си рискуваме живота за да им спасим бизнеса?? Освен това има немалко нелегални хотели на хората на власт и фамилиите им.

14

АнонимеН

преди 3 години

ДО КРАЯ НА ГОДИНА ИМА ОЩЕ МНОГО ВРЕМЕ!!!СЕГА ЧАКАТ БАЛАМИТЕ ДА РЕЗЕРВИРАТ И ЩЕ ГИ ПОПАРЯТ ТОЧНО ЗА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ :D-----СЪЩОТО БЕШЕ И СЪС СТУДЕНТИТЕ!! ИЗЧАКАХА ДА ПРЕВЕДАТ ПАРИТЕ ЗА СЕМЕСТРИТЕ И СЛЕД ТОВА ЗАТВОРИХА УНИВЕРСИТЕТИТЕ :D

13

Анонимен

преди 3 години

Брях мауму Стара вие Марсианци ли се каните да посрещате?Ти му говориш: "Куме Иване,то гледа за к'ора да те хване"

12

Анонимен

преди 3 години

Тия мошеници за къде се гласят ,ще видите чужди туристи през крив макарон ) февруари месец трима познати работиха хотел ,кога затвориха Банско собственика ги изгонил без да им плати за 2 меца и полувина,казал че нямал пари )та ходете отново там сега от декември )

11

Анонимен

преди 3 години

Каква пандемия?

10

Пандемия

преди 3 години

Пандемия, Хора умират през вратите на болниците, Световна пандемия, Тежко болни хора страдат сами безпомощни по домовете си Бул-гapи-cтaн през 15 век. Мутри от фалшивото ви министерство защо не правите единственото което умеете- да чакате европейските пари за да ги ограбите?? Кой курорт точно е безопасен? Банско ли? :) :) Изведнъж се оказва че един дезинфектират е достатъчен да ни спаси от световна пандемия Добре че решението ще се вземе от Европа.

9

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Пак повтарям, че зимен туризъм може да има, може и да няма, НО летен ще има.Друг е въпроса, дали водата ще стигне за всички по морето ни ...

8

Хахаха

преди 3 години

Меркел не затвори месарниците на Тьонис, дето избълва над 40000 болни от ковид19, а сега искала ...Предлагам всички немски автомобилни заводи, да затворят за 3 месеца, щото там работят около 3 милиона, а в съпътстващите производства поне 30 милиона.Ковунистическа мисирка

7

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо българските скиори няма да се редят по опашки да карат.

6

Анонимен

преди 3 години

Скиор съм от 3-годишен. Програмист по професия, бивш ски състезател (аматьори, мачках наред двойкаджиите от НСА, които са на ниво дете на 12). Ските са живот, любов. Родителите ми са скиори, те ме запалиха. Жена ми кара ски. Приятелите ми- до един. Ежегодно на Алпите прекарвам по 4-6 седмици минимум. Тази година имах планове, но имам и самосъзнание и отмених всичко. Затваряйте! Без коментар. Няма да умрем, ако не караме една година ски. Банско и безопасност? Падам от смях. Падам!

5

Анонимен

преди 3 години

България вече официално е страната с най-висока смъртност от COVID-19 в Европа, тези искат и на първо място в света да ни докарат.