106

До 118

преди 3 години

Не мисли, а говори и прави това за което й плащат. Много й дреме за Беларус и народа. Нима нашите "демократи" не ни продадоха за жълти стотинки? Даже не се пазариха!

105

Анонимен

преди 3 години

Бай *** много разбира и от политика и от футбол. Първо се изказа по повод смъртта на Марадона, сега и тук ще си даде безценното мнение...Че да не би някой да помисли, че не разбира от политика.

104

Тая е никаква

преди 3 години

Скапана самозванка, кукла на конци, мюре за ***. Как изобщо може да пускате такива статии, измислени и пълни с лъжи и манипулации.

103

Анонимен

преди 3 години

И тази си повярва!

102

Ти да видиш..

преди 3 години

До Анонимен 122 И Корнелия си мисли че може да управлява държава. Кво да праиш ? Жени.

101

Анонимен

преди 3 години

При демокарацията всяка чистачка, детска учителка и всеки домоуправител може да си въобразява, че може да управлява държавата. Му-ха-ха! И всичко ще стане като в щастливите страни като заменят едни крадци с още по големи като в Украйна и започнат да емигрират в Полша и в още сто дестинации като украинците. Млого ша са щастни, да знайте

100

dnesbg

преди 3 години

lol

99

noFreeman

преди 3 години

хахаха какъв президент е тая кифла, не пишете глупости бееее... мъжа ѝ е най-големия крадец в страната си... не ни пишете за боклукa, достатъчно го има по върховете на европа и из гейските страни

98

Анонимен

преди 3 години

Не знам с какъв акъл тази жена дърпа Беларус на запад и света към Трета световна? Има линии които не бива да се прекрачват и май само на нея не и е ясно.

97

Анонимен

преди 3 години

"Мечтата ми е всичко това скоро да приключи и всички в Белорусия да се чувстваме така, както хората в щастливите държави"------------------------------------------Знае ли Светлана Тихановская, че най-щастливи в този хаотичен и объркан свят, се чувстват хората в Бутан, Непал и Бангладеш?

96

Анонимен

преди 3 години

Съжалявам, че трябва да го кажа, но откровено лъжете, че тъгата е завладяла цяла Белорусия. Белоруският народ работи, смело и уверено гледа в бъдещето и се радва, че избягна съдбата на укропите като потуши опита за майдан в Минск и в Белорусия.

95

Анонимен

преди 3 години

"През последните месеци Тихановская се среща с много световни лидери и споделя "Осъзнавам, че времето ми е ограничено. Знам, че те имат властта да повлияят на ситуацията в Белорусия""------------------------------------Пропуснала е да се срещне с премиера на България. Кой, ако не БоБо има властта и хитростта да повлияе на ситуацията в Белорусия и да наклони везните в полза на Светлана? Ще прилъже Бацко Лукашко с приказки за общи славянски корени, за обща азбука ...

94

Анонимен

преди 3 години

И от кога тая е президент на Беларус???То бива бива слагачество и подгъзничество, ама вие надминахте и учителите си!

93

Анонимен

преди 3 години

"Европа е на мнение, че тя е победила"--------------------------Мнението на Европа основание ли е за промяна на вота на белоруските граждани?"Тя бе принудена да напусне страната и да продължи борбата си далеч от дома."--------------------------------------------------Излиза, че Бацко я е принудил? Не е той. Истината е, че някой я назначи за сакрална жертва и Бацко вместо да я прибере на топло и осигури охрана, която я проводи до границата с Литва поживо поздраво. Бацко и спаси живота.

92

Анонимен

преди 3 години

Две думи : Кукла на верига

91

Мария-Магдалена

преди 3 години

Какъв президент?Тая либерастка *** на Великобритания и на чичко Сорос нещо сънува. Същото платено недоразумение като зеленото човече в Украйна. Платени от кого ли не ***, за да се вдигат цветни революции и да страдаме всички бивши соц.страни от Балтийско до Черно море. Украинците си поддържат "икономиката" като изнасят цели самолети *** за ОАЕ. През уикенда пресичат границата с Полша за парче хляб. По-тъпоъгълни триъгълници от тях няма на света, не пожелавам на белорусите също

90

Динамо

преди 3 години

В Беларус имат Бате Борисов, а в България нямаме Бате Лукашенко.

89

Анонимен

преди 3 години

и дори да я изберат ще стане 2 ра украйна , глад и мизерия и разпродажба на държавна собственост , не виждам ползата в смяната на президента , в украина ако ги бяха задържали още в началото нямаше да се стигне до тук

88

запознат

преди 3 години

До анонимен 95,Под натиска на хората Борисов си подаде отставката само веднъж! За какви три пъти говориш! Лукашенко много добре знае, че пак ще спечели изборите, ама не му е ясно защо трябва да харчи още пари от бюджета за още едни избори, само и само да угоди на една напомпана с амбиция, от разни западни НПО-та, домакиня.

87

Анонимен

преди 3 години

До Казуар 89А Беларус ЧИЯ Е??? От 500 години това са РУСКИ ЗЕМИ, както и украинските, както и на всички останали бивши републики!!! Които без Русия СА НИЩО!!!