83

Анонимен

преди 3 години

Шишета без бандерол.Кой знае какви ментета е забъркал тоя старчок

82

запознат

преди 3 години

До анонимен 85,Лично познавам няколко бивши полицаи, които варят ракия не по 130л., а 3-4пъти повече и не плащат акциз, ама "гарван гарвану око не вади", така, че не ми говори колко голям престъпник е този дядо и че прокуратурата може да го съжали и да му спести тлъстата глоба! То тази хазна и от глоби се захранва!

81

костинбродски

преди 3 години

У наше село семеистово илиеви на ул. Охрид 9 прават наи хубавата ракиа. *** не ги барат понезе дават на куките

80

Анонимен

преди 3 години

Къде се подават сигнали за такива неща ?

79

Анонимен

преди 3 години

Този голям престъпник, бе! Тц, тц, гц, ракия ще ми пие! Да пие 18-годишно уиски като министрите!

78

Анонимен

преди 3 години

Опасен рецидивист - бобоков веднага да излиза и нанегово място тоя

77

123

преди 3 години

Царете стават много алчни,значи е време да им падат короните(заедно с главите)

76

Анонимен

преди 3 години

*** народ - слаба държава, пиша го за хиляден път и коментарите го потвърждават.Има си закон за акцизите и данъчните складове и работа на полицията е да го прилага такъв, какъвто е, а не да го тълкува, а вие ги осрахте и опикахте за това, че са приложили закона такъв какъвто е.И аз искам дядото да се размине леко, но това ще го решат прокуратурата и съда.И друго - в 99% от случаите полицията действа по официално попаден и входиран сигнал от някой комшия "доброжелател".

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80Което пожелаваш на другите, то да ти дойде на празната глава.

74

МВР

преди 3 години

Пак си осигуриха пиене!!!

73

анонимен

преди 3 години

Браво на полицията. Освен да вардят на Боко смрадливия *** и да вземат на дядото ракията друго не правят. Заслужавата увеличение на заплатите !

72

целта на политиците

преди 3 години

До dmxКак да излъжат народа чрез техни закончета вместо светото евангелие и 10-те заповеди

71

Тодор Колев

преди 3 години

100 кила ракия давам! x 2Сто кила ракия давам, само да те прЕтежавам ооооо Лили Ванкова!

70

74 годишен

преди 3 години

Господ здраве да му даде и добър адвокат, че да докаже, че тия ракии са били подарък от приятели и спестявани в годините за сватбата на правнука му! Елементарно е!

69

Зозо

преди 3 години

Еййй най - накрая я разбиха тази организирана престъпност! Хвала, Кешев, хвала гербави остриета

68

Анонимен

преди 3 години

в момент на криза , пандемия и прочие опряхме до 128 л ракия , е това вече е кущунство

67

Анонимен

преди 3 години

128 л ракия като ги разделиш на 365дена в годината идва по 0,300 грама на ден , не даи си биже да ти диодат гости няколко дена в годината и ще ти останат по 0,050гр на ден , голямо престъпление е това , значи щом аз пия на ден по минимум 200гр съм направо за затвора

66

dmx

преди 3 години

Държава, която съществува за да тормози гражданите си, трябва да се разформирова. Никакви данъци не трябва да се плащат за лично стопанство. Международните корпорации да гонят, не дядовците с по пет лева. Това е напълно объркан фокус.

65

Анонимен

преди 3 години

Как можахте да напишете толкова коментарии, дето да го защитават? Нали е гласуван закон за акцизите и не сте протестирали или оплакали на депутата от вашия район! Сега е от ясно по-ясно-щом не е платил->конфискация и точка. Как си представяте да ги пратят да ровят и те да се върнат и да кажат, ами не искахме да го глобим дядото, че ни беше жал, а? И мен ме глобиха 300лв с камера, ама не се вайкам. Аз съм си виновен, че ми досвидя за антирадар. А той поне да я беше разлял по 15-20л на 10 места,ам

64

пущиняк

преди 3 години

За над 30л. се плаща пълен акциз, тоест 4.4лв за литър. Така сметката става 30х2.2=66лв. + 4.4х100=440лв. Общо става 506лв. е спестил дядото. Така е- "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!" А онези дето си гласуваха от 30хил. бонуси- ни лук яли, ни лук мирисали! тези, дето "усвояват" милиони от еврофондове- същата работа!