10

Анонимен

преди 3 години

Никой не знае кое е най-малкото зло - факт! Засега да се опитаме да запазим живота на хората и да поограничим заразата, никой няма да умре от това, че 3 седмици не ходи на работа.

9

Със сигурност

преди 3 години

Ще е отрицателен, но не колкото пълния пупу

8

Анонимен

преди 3 години

какъв беден човек, този поне да беше отишъл в някоя стая където няма такава скъпа колекция от картини, ясно е, че тези "бизнесмени" не искат да вадят от джобовете си

7

Помощи ли

преди 3 години

Само за безработни - за да оцелеят. Останалото е хранилка за наши хора. Забелязвате ли че тезе които не са внасяли данъци най-много търсят помощи? Бизнес които не внася данъци - да фалира.

6

Анонимен

преди 3 години

Пълно затваряне на всичко поне за месец. Никакви помощи, това е поредна схема за източване на държавни пари.

5

Анонимен

преди 3 години

'' Моето мнение е-че Който не му върви бизнесът да фалира! ''.................точно така и човека точно това казва

4

Ф.С.В.

преди 3 години

Когато навлезе Капитализмът 90-те години, всички Политици и Новоизлюпени Бизнесмени почнаха да реват че Държавата е лош стопанин и трябва да се почне веднага Приватизация-После всичко се съсипа и изпродаде за жълти стотинки-след 32 г "Преход" се оказа че Държавата трябва да помага на същите тези вълци -които Я съсипаха?? И сега те искат пак от Държавата-в смисъл народните пари! Моето мнение е-че Който не му върви бизнесът да фалира!-Така е в Капитализмът дами и господа -другото е Комунизъм вече!

3

Анонимен

преди 3 години

Някой има ли човек, да уреди малко държавна помощ?За човек в Герб питам.

2

баба мара

преди 3 години

аз предлагам да караме по правилата на капитализма пример 1929 г фалираш изапочваш отново продаваш каквото имаш в българия и чужбина и си спасявашдонякъде бизнеса с това раздаване на пари ние оставаме без пенсии

1

Анонимен

преди 3 години

Капиталистите искат комунизъм за тях, и див капитализъм за бедните и работниците.