88

Рашко

преди 3 години

До Анонимен 87Кои неща са от 80-те?!! Мога да разкажа само личните си впечатления, ако искаш някаква измислица или пропаганда, питай оня дето обясняваше колко свободно и охолно живеехме по соца.

87

Анонимен

преди 3 години

Рашко, мен индийската философия ме интересува.

86

камилар

преди 3 години

Истината за MERS е, че всъщност се предава по полов път и на практика не представлява реална заплаха.Пясъчните негрi имат някои културни особености, и налитат на козички и дори камили - откъдето тръгва и вируса.Ние тук нямаме нито камили, нито практика да се възползваме от тях. Евентуално в зоологическата градина, ама това вече е за баш извратеняци.Така че няма страшно.

85

Анонимен

преди 3 години

До РашкоА сега разкажи как е в наши дни че тия неща дето ги казваш са отпреди 80-те.

84

Рашко

преди 3 години

До Анонимен 85В Индия съм ходил само веднъж и то на почивка. Има силно изразено класово разделение, което я прави неподходяща държава за развитие на социализъм. Иначе имат собствена ядрена и космическа програма, програмистите им също настъпват редом с китайските, определено имат потенциал.

83

Анонимен

преди 3 години

Рашко, я разкажи за Индия. Никак не е тъмна, нали? :)))

82

Анонимен

преди 3 години

Еми почнали са с вълните, може да я карат до безкрай, медиите са голяма работа, ако се напънат да убеждават в нещо :))))

81

Рашко

преди 3 години

До Демократ гледачНе знам, аз познавам само висококвалифицирани специалисти, които работят и живеят там. Средата ми е такава. Ако искаш да гледаш възрастни хора, попитай в посолството им какви са условията.

80

Демократ гледач

преди 3 години

А каква е стафката да ходя в САЩ да гледам стари хора?

79

Рашко

преди 3 години

До Анонимен 75Поправка: някои китайци могат да пътуват свободно по цял свят, така както някои българи можеха при социализма, проценат е минимален. Преди години работех в университет, по проект пристигна китайска професорка, милионерка - с частен бизнес в китай. Професорката пристигна с една женица в сива униформа, която не се отдели от нея през цялото време. Женицата в сива униформа трябваше да гарантира, че професорката ще се прибере в китай а няма да реши да забегне, както у нас по соца :)

78

Анонимен

преди 3 години

Стигасте лъгали народа че има вирус няма нищо долни лъжци никой не ви вярва вече за нищто на света няма нищо долни лъжци оставка и то веднага

77

Рашко

преди 3 години

До Анонимен 72Не могат, минималната (ама минимално минималната) почасова ставка в щатите е 7.25 долара на час, което за 160 часов работен месец е 1160 долара. В някои щати, като Калифорния, минималното почасово заплащане е 12 долара, което прави поне по 1920 долара на месец. Никой не работи за 900 долара! Да не говорим, че ако имаш капка мозък в главата си никога няма да се хванеш да миеш тоалетни, а ако си квалифициран и имаш умения направо ще те позлатят. Работя по месец годишно и в щатите.

76

Май

преди 3 години

Някой наистина работи за намаляването на населението...

75

Анонимен

преди 3 години

Как така друга пандемия? Нали се уточни, че процентно здрави болни ковид не отговаря на това определение. Последната пандемия е бил т.н. испански грип. А бе има ли нормални в тази държава?

74

Анонимен

преди 3 години

То не бяха прилепи,то не бяха норки,а сега и камили.Някой яко се гъбарка с нас,докато тунингова обикновен грипен вирус.

73

Анонимен

преди 3 години

'' Учени алармират: Друг коронавирус ''..................точно така ... а ако няма - ще го измислим, както казва Канна Рачева.

72

Рашко

преди 3 години

До Анонимен 71Не, не може да ми хрумне такова нещо, защото многократно съм преминавал през тях, винаги бързо и изпратен с усмивка. Там към западните граждани, се отнасят много сервилно за сметка на местните. Същото както беше и у нас преди 30 години. На КПП-тата обаче съм виждал много разплакани китайци, на които след многочасово чакане на опашка им е отказан достъп до столицата, някои дори и ги арестуват.

71

Анонимен

преди 3 години

Китайците могат да пътуват свободно по цял Свят, както и българите можеха при социализма, това, че Запада изисква визи тогава и сега за китайци и българи не значи, че Китай не пуска китайците да пътуват.

70

Анонимен

преди 3 години

Май някои хора много ще забогатят на гърба на народите.На първо място фармацефтичните компании,следвани от търговците и съответните правителства.И накрая пак ние ще го отнесем.

69

Анонимен

преди 3 години

A след 30 години демокрация, навеждане и целуване на американски *** хората в България могат ли да се придвижват свободо в САЩ да мият американски тоалетни за 900 долара заплата?