11

Анонимен

преди 3 години

Имали бол пара - дали на нуждаещите се.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8мерси.Със здраве да си ги ползваш.

9

Док

преди 3 години

Кьорав карти не играе е казал народа. Защо по дяволите трябва да си въвеждаш данните от твоята карта за да ти преведат пари?!?! Дава се номер на сметка. И за ей такива пазаруванки само с наложен платеж, око да види, ръка да пипне стоката, тогава се плаща.

8

Анонимен

преди 3 години

Има евтини,но за сметка на това много добри антивирусни програми,включващи в себе си и антифишингова защита и всякакви други подозрителни сайтове и програми,които вършат чудесна работа в подобни случаи.Струват в порядъка на 40 лв.Аз съм с такава и понякога се виждам в чудо за да вляза в сайтове,за които съм абсолютно убеден,че не представляват заплаха!Крайно време е да се научим да плащаме за всякакъв вид сигурност!

7

Анонимен

преди 3 години

Има честни,но за сметка на това неинформирани и наивни хора!

6

до 4

преди 3 години

Абсолютно си точен, така е.

5

Трябва да си uguom

преди 3 години

за да си дадеш данните от картата да ти преведат пари. А и в OLX няма опция за плащане през системата.

4

Анонимен

преди 3 години

ми според мен тия хора, дето си казват номера на картата на непознати са същите, дето плюят докторите и обясняват че няма вирустака че нещо не ми е жал

3

Анонимен

преди 3 години

На нея й плащат, а тя трябва да си въвежда номера на картата?! Явно доста хора все още не са добре запознати с онлайн търговията.За да получиш плащане, даваш IBAN или имейл в PayPal. Номерът на картата е конфиденциален колкото и PIN-ът, защото ако някой го знае, спокойно може да пазарува онлайн без PIN...

2

Анонимен

преди 3 години

А тези хора да не са аборигени? Не знаят ли че има наложен платеж и Интернет банкиране.От съмнителни сайтове с карта не се пазарува! Може само през Пейпал защото там ти връщат парите ако не ти пратят стоката.Освен това всяка една банка има опция за двойно и тройно потвърждение при плащане с карта с токън телефон. Можете да си слагате лимити и да забранявате транзакциите от вашата карта по всяко време.Образовайте се.

1

Анонимен

преди 3 години

Много неприятна история. А МВР не могат да проследят, да спрат тези измами? МВР може всичко. И е редно да го направят.