5

Анонимен

преди 3 години

Всяка детска градина трябва да има дежурна група иначе ние сме в накакъв порочен кръг на лобиране за детските градини за сметка на родителите които няма какво да си правят децата в тия безкрайни ваканции. Хубаво е по принцип децата да се социализират но тези хора очевидноне искат да работят и имат солидно лоби сред управляващите понеже друго обяснение няма. КАК ТОЧНО НАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ ЗАРАЗЯТ ПЕРСОНАЛА АКО ТОЙ СПАЗВА МЕРКИТЕ И ПРЕДПИСАНИЯТА НО ЩОМ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ДА ГИ ЗАКРИВАТ

4

Анонимен

преди 3 години

До ГномДетските градини у нас са любимия персонаж на управляващите понеже винаги първи ги затварят и последни ги отварят. Те едва ли са работили ефективно половината година от същото време миналата година като непрестанно са в някакви ваканции. Не мога изобщо да разбера защо са контингент на образователното министерство като би трябвало да са към социалното. Защо са приравнени по стил и метод на училищата и ползват същите права и привилегии след като не могат изобщо да бъдат сравнявани.

3

Бате Пешко от Шабла

преди 3 години

***, стига сте мрънкали? Прибирате си децата вкъщи, да не разнасят бацила и да не превръщат класните стаи в Ковид инкубатори. Носете маски и ги сменяйте редовно. Ега не умрете от глад за един месец. Ще оживеете и без молове и фитнеси за един месец.

2

Гном

преди 3 години

Най - голямата простотия беше затварянето на детските градини! В цяла Европа оставиха да функционират ,но *** затваря! Скотско племе - няма деца - яде ,ака и спинка! *** !

1

Анонимен

преди 3 години

Значи да могат да си обменят вирусите.По-добре да не затварят градините.Преди на групи сега всички заедно.