18

ДДРОнег

преди 3 години

Една лъжа повторена хиляда пъти - става като истина ...Та по този гьобелсов метод работят и тия - всяка четвърта жена била жертва !!!Аз пък твърдя, че спорерд друга статистика 9 от 10 мъже са жертва на женски тормоз - психическии физически !!!Когато тия за домашното насилие акцентират САМО върху ЕДИНИЯ пол ще срещнат моето презрение !!!А НАЙ-ВАЖНИ СА ДЕЦАТА, разбирате ли го това, грантаджии !!!

17

ЦИНИК

преди 3 години

Женътъ е таквоз същество дека все мрънка,все съ уплаква,все нящу е недоволнъ.И все тя е жертва.А като си отваря голямътъ уста и гълчи глупости,не са сяща,чи сама си търси лобута.

16

б

преди 3 години

до Rosso, Донякъде ми е мъчно, харесваш един мъж, но един ден виждаш че целува жена с дете, казваш си аз съм излишна там, няма да всявам паника и хаос, хората трябва да се обичат безпрепятствено, имат си дете. А то, излиза, че не е цветя и рози и за всичко си има обяснение.

15

До Rosso

преди 3 години

Тоест жените сте все жертви и онеправдани и не носите отговорност за делата си за разлика от нас, които трябва да отговаряме и за себе си и за вас?

14

Анонимен

преди 3 години

Ще им повярвам на тези, когато влязат в ромските махали. Там е истинското насилие в особено големи размери. Докато това не стане означава, че целите им са съвсем други, нямащи нищо общо с проблема. Да не говорим колко обидно грешна им е стъкмистиката.

13

Rosso

преди 3 години

Един мъж за го мачкат вкъщи си е виновен той. Грешките му са започнали още в училище и семейството. Често такива мъже са били мамини синчета, Мама, тати и баби го разглезват, всичко наготово. Жени се, има дете и разбира, че на 30+ трябва да поеме някаква отговорност. Нормално е жена му да иска мъж по-силен психически от нея. Налага й се да е силната във връзката - смяна на ролите. Жената трябва да поеме водещата роля, макар да не иска. Тя няма Мъж до себе си, а слуга. И двамата страдат.

12

Анонимен

преди 3 години

- Скъпи аз съм от съвремените жени да знаеш, не чистя не пера обичам на ресторант да ям !- Хехеее не си от съвремените ти ми малко си бита...:))))))

11

Програмист

преди 3 години

До Само питам 10БМВто е за лоулайфери с намалено самочувствие и скромен бюджет. Аз си го карам скромничко на електрическо пежо 3008

10

Само питам

преди 3 години

До ПрограмистЗащото не съм програмист. Само програмистите изкарват пари, карат беемве и са им големи!

9

Анонимен

преди 3 години

Ще ми се някой ден да прочета малко статистика за това колко мъже са подложени на ежедневен тормоз от женищата си. Едва ли има такава, защото никой уважаващ себе си мъж няма да тръгне по институжии и неправителствени организации да се жалва, че го мачкат вкъщи. Не съм фен на насилието и не защитавам насилниците, независимо от пола им, но познавам и доста момчета на които им е дотегнало и се чудят коя гора да хванат.

8

Програмист

преди 3 години

До Само питам 5А ти защо не изкарваш пари? А защо нямаш БМВ?И защо ти е малък?

7

Проооости сметки

преди 3 години

Колкото повече шумят такива финансирани от Европа и държавата фондации и колкото по "ужасяващи факти" публикуват ТОЛКОВА ПО-ГОЛЕНИ субсидии получават . За заплати ... за новия джип на шефа на фондацията ... за публикуване на удобни стъкмени статии ... за имитиране на ОГРОМНА заетост .....Насили е ИМА, това никой не отрича , но то се намалява със полицейски и съдебни действия а не със публикуване на статистика от заинтересобани фондацийки хранейки се от такива случаи .

6

Анонимен

преди 3 години

Има един типаж жени, които всеки път като си сменят партньора "попадат" на такъв който ги бие. Търсят си го , както се казва. Харесва им.

5

Само питам

преди 3 години

Абе някой води ли статистика колко са мъжете жертви на домашно насилие защото хич не са малко? Реплики от сорта "абе ти си пълен неудачник, не изкарваш пари", "ти си пълен мухлю бе, едно беемве не можеш да купиш" и "ти си кръгъл ***, знаеш ли че на Пешо му е по-голям от твоя", са чист психологически тормоз и ежедневно насилие над 75% от мъжете. Те къде да се оплачат и да потърсят защита?

4

Фактите

преди 3 години

Годишно у нас стават по 100 предумишлени убийства. Между 25-30 са на жени, а останалите са на мъже. Тоест убийствата на мъже са в пъти повече от убийствата на жени. Коеф. на убийства на 100 000 души е 1,5 при среден коеф. за света от 5. В ЕС е 1,5. В САЩ са 5. В Русия са 8-9 на 100 000 души. В Латинска Америка и Африка са по 30-40-50-60 убийства на 100 000 души!

3

Африка в БГ

преди 3 години

Домашно насилие е когато службите за сигурност и мутри ти влезнат в дома и те изтезават повече от 2 месеца,тогава дори няма МВР!

2

Анонимен

преди 3 години

Айде и тези почнаха да скимтят, какви неразбрани и неоценени са, та чак и жертви били. Жертви са единствено на тъпотата си.

1

Патриот

преди 3 години

Един съвет към жните как никога да не станат жертви на домашно насили!Ами елементарно е просто не се обвързвайте със такива мъже !Никой не ви е виновен освен вие самите!Никой не ви е карал насила да се забърквате с тях!Между впрочем факта ,че се събирате с такива мъже говори много за вашият вкус и преценка !