47

Fax from Kazan

преди 3 години

Шеф Манчев да мине през тези заведения, да видим дали има смисъл да оцелеят и да искат помощи.

46

Анонимен

преди 3 години

Порцийка калмари 200 г (а всъщност 180) - 22.90 лвПозор!И реве сега за помощи!

45

Ейййй

преди 3 години

От ЗМИЯРНИКА от къде!

44

РептилАсосиешън

преди 3 години

Да допълня, че едно време когато в ационалния отбор съотборниците му ибираха капитан не гласуваха за него, Тинката се отказа от националния отбор и ни остави без десен бек. Сега иска ние да го спасяваме. Нали Чарлтън му беше по-важен. Да си иска от Чарлтън помощи.

43

Анонимен

преди 3 години

Преди време Очите го изгони от слънчака щото ве му се плащаше , а краката му бяха по ценни тогава. Тинка ще се научиш и да плащаш

42

Анонимен

преди 3 години

Един път не сме оставили под 300лв при него.. не че се оплаквам ,но да не се оплаква и той. Радостинка братле направи и втора тоалетна в ресторанта че опашката е като тази в КАТ

41

Гонзо

преди 3 години

Като за 5.90 пресни пържени картофки в заведенията му, не го жаля...да се спасяват, като не им излиза аритметиката, да затварят! Никой не е казал че на тоя свят от всеки бизнес се печели!

40

Мери

преди 3 години

Алчни, ненаситни частници, свикнали само да лапат !!!!!

39

Ахмед

преди 3 години

40% ще ги дадете от спестените от предишни години пари на гърба на работниците Ви, тъй като всички ги осигурявате на минималните раб.заплати, ако въобще ги осигурявате.

38

Анонимен

преди 3 години

В нормалните държави първо се подпомагат хората после всичко останало.......

37

Анонимен

преди 3 години

Кишишев ти пък какъв беше бе ***

36

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя в кой свят живее? Да се бръкне и даде другата част. Какво се прави на две и половина. Нали уж беше направил пари от футбола. В едно кафене ли ги зарови всичките? Аман от селски бекове и тарикати. Кат не му харесва, да ходи в Англия да прави пъб. Ама там няма да може да си разиграва коня. Ще го съсипят от проверки, ама ще си мълчи. А тука всеки втори е професор.

35

Анонимен

преди 3 години

Помощите трябва да са обвързани с печалбата и внесените данъци върху нея, а не с оборота.

34

Анонимен

преди 3 години

Кишишев да каже каква част от заплатите дава официално и каква част под масата лъжейки държавата.А сега иска държавата да поеме цялата заплата.Тарикатчета сър.

33

Пп

преди 3 години

Ако очакваш държавата да те спаси искаш комунизъм, ей ги къде са БСП, март месец бюлетинката в урната. Ама да знаеш, че са мизерници и вероятно първо теб ще те шамарят с прогресивен данък.

32

Обективно

преди 3 години

Като имаш собствен бизнес е така, прибираш лъвския дял от пая, но носиш риска. Ако не го разбираш и приемаш си п***а. Ако бизнеса ти няма спестявания и възможност да се справи с непредвидени ситуации, кофти, значи си некадърен и трябва да си при редовите бачкатори.

31

РептилАсосиешън

преди 3 години

Аз не съм съгласен да се даде и една стотинка на бизнес, банки и т.н. Това са икономически субекти което поемат риск и съответно получават печалба. В тази ситуация те искат аз да и покрия риска и когато дойде хубаво време пак да прибрат печалба. Това не е редно!

30

моч

преди 3 години

БЪРКАШ СИ ДЖОБА ( ИЛИ ФИРМЕНАТА СМЕТКА ) , ВАДИШ КОЛКОТО Е НУЖНО И ПЛАЩАШ КЪДЕТО ТРЯБВА !!! ПАРИ ИМАШ ОТ УКРИВАНЕ НА ОБОРОТИ , ЦАКАНЕ НА ПЕРСОНАЛА , ПОЛЗВАНЕ НА КОМПРОМИСНИ СУРОВИНИ и СУРОГАТИ И МАМЕНЕ НА КЛИЕНТИТЕ.....Какво да кажем ние , които не само не получаваме , не чакаме да получим , а точно обратното ПЪЛНИМ бюджета за да могат разни тарикати или както в случая мазни бак ши ши да реват .

29

орлин

преди 3 години

Ето уважаеми българки - да види в какво се превръща секси футболиста с мангизлите.Алчен , мрънкащ старец с шалче прикриващ врата - отчаян жест за прикриване на възрастта..

28

Анонимен

преди 3 години

А не ти моеш да работиш логопед