32

Басси

преди 3 години

Имам едно питане . ТОВА СЪЩИТЕ ЕКСПЕРТИ ЛИ СА които на 18 Окт. 2019г. В НюЙорк организираха 3 часа демонстрация за опасностите от коронавирусна пандемия ??? пред представители на Държавната администрация на САЩ , лекари и бизнес мениджъри и ги предупреждаваха за опасностите от световна пандемия от коронавирус.... И ПОСЛЕ 6 МЕСЕЦА се правеха на изненадани.Басси. Как пък ли са знаели че китайците нарочно ще го "изпуснат" тоя вирус ЕДИН ЦЯЛ МЕСЕЦ ПРЕДВАРИТЕЛНО да заразява света?

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Фалшива новина.Какви доказателства представи Китай че първо вирусът е пуснат в Италия- НИКАКВИ

30

Анонимен

преди 3 години

Едно въпросче Защо не бяха допуснати експертите в началото на годината?

29

Анонимен

преди 3 години

По-добре да отидат в Италия и да разследват откъде през септември 2019 година там се е появил вируса

28

Пайте се!

преди 3 години

новината е информационен боеприпас!Явно е локална подготовка за фекални новини.Китай обвини че вируса е дошъл откъм Итали и е циркулирал дълго преди да дойде в Ухан.Което май има смисъл имайки в предвид бройките заразени тук и там.

27

Да добро начало

преди 3 години

До АнонименДа започне разследването от тези факти:Лабораторията се финансира от американски концорциум за вирусни изследвания...

26

червени чогуни

преди 3 години

До баба мараВ чайна 1 сергия не може да се отвори без партньор китаец, но видиш ли САЩ били финансирали военната лаборатория в Ухан. Смешни сте другари, много смешни даже. Нещо за доказателство имате ли? Или Курнелата така каза?

25

Недоумение

преди 3 години

Какви експерти, какви циркове ? След като вирусът е тръгнал от пазара , защо не се взеха някакви мерки за по-нататъшно развитие на това чудо? Нима само от този пазар се продават прилепи и само там китайците ги ядат??? Голяма пародия стана.

24

Анонимен

преди 3 години

А бее бате те ядат прилепи ама 2003 имаше Сарс пак от тех дойде.А преди тва кой знае ти знаеш ли кво са правели в Китай 1328-*** и дали не са мрели?Ше ди там джокер че виждам че си от умните тогава ай фон не е имало.

23

дълга история

преди 3 години

Китайците ядат прилепи от хиляди години и вирус не е имало, поръчкови експерти ще копат с години.

22

Анонимен

преди 3 години

Да започне разследването от тези факти:1. Лабораторията в Ухан експериментира с корона-вируси;2. Склада с корона-вируси на лабораторията се намира на 250м от набедения за източник на заразата рибен пазар.Не се вменява умисъл, вероятно е нарушение на правилата за безопасност. Вероятно е да е дошла заразата от прилеп, но прилепи има по цял свят и от много години, а горните два факта едва ли са съвпадение и то само година след като лабораторията започва експериментите.

21

Анонимен

преди 3 години

До баба мараОтишли са само колкото да "отбият номера" както казват у нас. Преди няколко дена излезе в медиите - САЩ СА ФИНАНСИРАЛИ БИОЛОГИЧНАТА ЛАБОРАТОРИЯ В УХАН и няма как да ги съдят.Да не се окаже че този изкуствено създаден вирус - COVID-19 е създаван по техни програми.... каквито изследвания правят във финансираните от САЩ биологични лаборатории на Азърбейджан ... и лабораториите в Pirbright, където Бил Гейтс си регистрира свой собствен патент на изкуствено създаден коронавирус.....

20

Женския пазар

преди 3 години

Вируса бе бате тръгна ей от там те от те там тръъгна вирусаа бе бате.

19

До #10

преди 3 години

Мястото на изследване са намерили... Една година търсене.Аби и аз ако взема 2 куфара с пари даже ще го търся цял живот от каде е тръгнал вируса хахаха

18

бг

преди 3 години

кльопачите на прилепи с ориз няма да кажат истината

17

Майка ти

преди 3 години

хахаха .Прилепите си правят експерименти в лаборатория... Нен0рмалници спрете да лъжите

16

Анонимен

преди 3 години

СЗО се финансира от Китай,и истината от тук няма да излезе.

15

баба мара

преди 3 години

да разследват ако могат ам лаборатории и консулството в ухан ако намерят нещоразбира се от векове китаи яде прилепи ама чак сега в 21 век плъзна вируса амизащото китаи излезе много напред с материала и трябва да се спре

14

обикновен

преди 3 години

Ако бяха изчакали още малко, около 100 г, щяха да имат шанс, да намерят фосил на вируса. Сега ще намерят само парникови газове от биологичната му дейност!

13

Анонимен

преди 3 години

Да дойдат на женския да разследват зарази.