23

До анонимен 22

преди 3 години

А ти запознат ли си със съдържанието на думата себестойност?

22

Анонимен

преди 3 години

Анонимен 13+++++++++++++++++++++++++Изкефи ме.

21

Анонимен

преди 3 години

До ОборотКаква спекула бе пич? Заплати, осигуровки, апаратурата, наем, ток, вода, кредити, лихви по тях, интернет и т.н. Това кой ще го плаща? Направи ти лаборатория и сложи цена 17лв.на тест. Давай! 8 820проби са изследвани вчера. Лицензираните лаборатории са 36! Хайде смятай! Запознат ли си въобще какъва е технологията на процеса на изследване на всяка проба?

20

Анонимен

преди 3 години

На тези партийната каса е празна отдавна, при толкова милионери в редиците им. Задлъжняха за едни вътрешни избори. Депутатите им напускат парламентарната група като мишки потъващ кораб. Издигнаха "млади"лица като РОвч.-сивия кардинал в бълг. енергетика. Гумен Речев докарал България до хиперинфлация. Гагаузов сътворил вълните на магистрала Тракия между Ст.Загора и Чирпан. И много други знайни и незнайни герои на соц.труд. Ама акъл дават. Контра на всеки опит за реформа в здравната с-мата!

19

Анонимен

преди 3 години

300лв.на месец минимум за цигари?! Алкохола няма да смятам. Нямали пари? Не слизат от 15-20 годишния таралясник премиум марка. Ако нямаха пари какъв бе този зор март да пътуват? На първо място по ниска възраст на първа цигара и алкохол. Такова чудо по другите държави не съм виждал. Масово непълнолетни с 3литрови бутилки и цигара в устата. После, ама защо има такава смъртност. На 25г. паноптикум от заболявания. Коя здравна система ще издържи това?

18

2Loop

преди 3 години

Нищо ме пречи поне на държавата да прави тестове по държавните лаборатории, фургони и т.н. по номинална стойност, на цената на консумативите. И да направи дъмпинг на цените на собствениците на лаборатории. Дори да не говорим, че трябваше да е безплатно за хората или поне дотирано. Само че сега всеки гледа да удари кьоравото.И България е една от малкото държави, където това е така и всеки гледа да ощави и последната кожа от хората. Дори в САЩ, където всичко е бизнес - тестването е безплатно.

17

анономен

преди 3 години

Нямат пари за PSR тест, ама да пушат по 3 кутии цигари ден, кафета и т.н. - имат. Що за глупости?

16

Оборот

преди 3 години

Най-щастливи са собствениците на лаборатории- ходят усмихнати до ушите. Себестойност на теста 30лв, цена за клиента 100-120лв. Това е най-оборотния бизнес тази година. Би следвало да им се сложи някакъв таван на цената , или да се разглежда като спекула прекалено високата цена.

15

Анонимен

преди 3 години

Може ли някой професор или министъра да обясни ,защо направление за вируса здравната каса плаща 60 лв на гербаджкйските лаборатории ,а ние плащаме по 120 и повече лева ,гадове

14

БСП активист:

преди 3 години

,,То за ракия няма, те за тестове питат. Утре и хляб ще искат да си купуваме. Всичко трябва да е безплатно.,,- според бьесьепьето

13

До 12

преди 3 години

Айде разкарай се ,ксенофоб.Като не си българин, какво се бъркаш в нашите дела.

12

Анонимен

преди 3 години

,,нямат средства,, за тестЕ , но намират средства за погребална агенция.Ало измамниците са по-наясно от БСП за истинското финансово състояние на хората.

11

Американ

преди 3 години

Ама в Бyлrapиcтaн симптоматичните не гио ли тестват безплатно? Ми то ако нямат или не искат да си платят какво става - поскат ги да *** и разнасят заразата ли?'Баси управленито в тая държава!?

10

Анонимен

преди 3 години

Пандемия на PCR тестове ли има? Защото тия тестове показват всички прекарани болести от раждането до съответната година в която се тествате. Всички тия са болни защото PCR тест им го казва, а той PCR или другия " евтиния" тест, и двата са фалшиви!- Къде видяхте вирус изолиран? Само на видео анимация и картинка?- Видяхте ли го с микроскоп или всички са болни щото пушат цигари, пият алкохол и плющат сланина и после, що сме болни от пневмония и защо дробовете и кръвоносната система е запушен

9

Анонимен

преди 3 години

За цигари имат по 150 лева, но за здравето нямат 120.

8

Чакараката

преди 3 години

За тестове няма, ама за пиене и чалга има.

7

Анонимен

преди 3 години

време е да развържем пари за маргналитече скоро сами ще почнат да си ги берат от хората.бсп вече не защитава работещия, а мързеливия и маргинала.целта е власт на всяка цена.

6

Анонимен

преди 3 години

искам бсп да ме тествасамо не в лагерите на смъртта!

5

Анонимен

преди 3 години

А за какво да се тествам? За давам информация на лекарската инквизиция? Колкото по-малко знаят, толкова по-добре. Ако се заразя, ще го изкарам сам; ако не мога да го изкарам сам, значи и лекарските тирани няма да ме оправят.

4

Гр.София

преди 3 години

Меко казано 200/300лв.на човек! Реално отива на 600+ ,заради пасивноста и дистанцираното лечение на личните лекари,което УБИВА и се налага да се прибегне до частните платени прргледи и лечение!