62

absurd

преди 3 години

от цялата тая простотия го отнесоха най-ве4е децата,ами който 6те мре,пак няма се отърве.удължават агонията и страдат децата

61

доктор

преди 3 години

ЗАПОВЕДТА НА ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР Е--НЕЗАКОННА ЗАЩОТО ПРОТИВОРЕЧИ НА ЗАКОНА ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО---ЕПИДЕМИЯ---ПРИ300 000 ЗАРАЗЕНИ --ОТ ДАДЕНА ОБЛАСТ СЕГА--15--20 000 ЗЯ СЪД СТЕ г-да АНГЕЛОВ И КУНЧЕВ КЪДЕ СЕ СКРИ БЕ ГЕЕЕШЕВ ВКАРАЙ ГИ ТЕЗИ *** ....УМНИЦИ В ЗАТВОРА ЗА ДА ИЗЧЕЗНЕ И ТОЗИ МИСТЕРИОЗЕН ВИРУС САМО ЗА 3 ДНИ

60

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва някой да хленчи? Ако сами не спрем да ходим като мухи без глави - няма как да се разпространява вируса. За протести и други глупости може - да се спрем не може. Спираме се - и да видим после какво ще ни ограничават? Дали статистиката е вярна или не - може да гадаем. На никой няма да му паднат топ.ките или шкембето - 10 дни да кротува.

59

Анонимен

преди 3 години

Терор и мракобесие майна.

58

Анонимен

преди 3 години

Какво искате бе , първи сме по смъртност в света, няма лекари, хората изпопадаха в тези отделения? Ще излизали по площадите , за какво, че няма 3 седмици да връткате питиета и кючеци и няма да харчите пари по моловете, явно пари имате. Кунчев каза , че има свободни места за санитари за 3000 лева, ама никой не желае що така, къде е Алибегов да види как е, хем и някой лев ще вземе. Оревахте света , а хора *** като мухи, не ви е срам!

57

Вуйчо

преди 3 години

До SS Щото в малките градове КОвид няма. Яж, пий и си носи новите дрехи, останалото е работа на Господ.

56

VOLVO

преди 3 години

Хипери и маркети огромни, не затварят, а потока от клеенти е хиляден на ден, кво става? Дзаповедта е *** и смотана, да се иземат ресторантите, дискотеки и клубове, нали така управляващи. Метро, практикер, технополис, техномаркет за ше бачкат за алчните си господари? Как ще им ограничавате печалбите, че кои сте вие ве министелски съвет???

55

Анонимен

преди 3 години

Сачева защо гледа като уплашен плъх

54

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ крадат като за последно. Много добре знаят, че краят им е близо и друг път няма да има.

53

SS

преди 3 години

БЯГАЙТЕ ОТ ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ !!!

52

SS

преди 3 години

Ще дам един съвет на всички който четат този сайт.Напуснете големите градове.Който има вила,къща на село,кемпер,каравана да бяга.Ще попитате ,а работата? По добре без работа,и пари но ЖИВИ,отколкото болни в интензивното или на гробищата.Вие преценете кое е по добре.Сега разни хора,разни идеали е казал народа.Но всеки носи глава на рамете нека сам да си реши.

51

Анонимен

преди 3 години

Спрете се бе,!Спрете да плюете и да леете омраза,гняв и злоба!Какво сте се разблеяли като латерни.Пуууу...голямо хулене,голямо философстване,големи компетенции.Кога България е била равна на запада,че ми я сравнявате с него.А ако вас ви сравним с най-успелите хора?Знаете ли как ще изглеждате пред един детски хирург,например ?Същото е!

50

Анонимен

преди 3 години

Огромната грешка заради, която всички страдаме беше присъственото обучение от септември месец и че разрешиха закритите части на заведенията да работят с някакви смешни препоръки, които бяха по шиле дезинфектант на някоя маса близо до входа.Разпространението стана неконтролируемо и доста деца останаха сираци. Сега вече ще е много трудно да се ограничи.

49

Анонимен

преди 3 години

Публична тайна е, че най-голямата корупция е при докторите. Няма доктор от големите болници от асистент нагоре, да печели само от заплатата си, както няма българин да не е давал пари на ръка на докторите.

48

Анонимен

преди 3 години

Цялата вина за сегашното положение носи тулупа!И не да ми се оправдава с Орешарски,ама да метне оставката и в ЦСЗ!там му е мястото!

47

Анонимен

преди 3 години

Крааай!Вируса ше се уплаши от мерките и ше се скрие у миша дупка.

46

До чебурашко

преди 3 години

Скоро ще ти почукат баретите на вратата,споко!

45

SS

преди 3 години

Тези мерки са твърде закъснели! Прогнозирам,че нещата ще станат още по лоши.След втората вълна ще дойде трета.Бъдещето никак не се очертава да е розово.

44

Барманче

преди 3 години

До ЧебурашкаАлибегов ше ви опраи вас. Само да мине пандемията.

43

(-_-)

преди 3 години

Тия мерки имат една единствена цел и тя няма нищо общо със здравето на хората. Просто трябва да се удължи и разточи в бъдеще тая простотия, за да се облажат банки, едър бизнес и прочие.