11

4epa

преди 3 години

КЪДЕТО Е СТЪПВАЛ РУСКИ БОТУШ- ПОСЛЕДИЦИТЕ СА ТАКИВА- 4ОВЕКА НЕ СТРУВА НИЩО

10

Анонимен

преди 3 години

Варг?

9

Вот дъ фак!?

преди 3 години

Като чета коментари, хората от София тези 700лв не ги броят за пари, а в прованса затриват кръвни роднини за тази баснословна сума.

8

Анонимен

преди 3 години

Гераците 2

7

До 6

преди 3 години

Добре ли сте?

6

Роза

преди 3 години

Мила родна картинка!Знаете ли кое е на-лошото?Че подобни новини вече не ни впечатляват,защото ги има всеки ден!Колко подходящи са тук думите на дядо Славейков:"Стресни се ,племе закърняло!Живейш ли,мреш ли,ти не знайш!След теб потомство иде цяло!Какво ще да му завещайш!

5

ид.и-от

преди 3 години

Това е то, благодарен внук. Сигурно тези хора са го отгледали, помагали са му финансово.Нека му се радват родителите му.

4

Калеко Алеко

преди 3 години

До правосъдие...Държава, като държава, като навсякъде по света и тук се извършват убийства, някои от които са и знакови, но от станалите напоследък май няма неразкрити, за ралика от предишни правителства, когато едни наглеци отвиличаха и режеха безнаказано уши и пръсти, а някои от жертвите загубиха и живота си, но тогавашните министри на МВР, не само че не си вършеха работата, а си уреждаха и тайни срещи с братя Галеви..Сега нямаля и битовата престъпност,а много телефонни измамници бяха разкрити

3

Kiro-тариката

преди 3 години

Това са си малцинствени истории, а зоната не е вилна, а отдавна е катунска. Поне половината живеещи в района са от малцинството, а останалите са пенсионери, полицията заобикаля отдалеко мястото, така че всеки се оправя както може. Нека малцинствата сами да си оправят проблемите.

2

До 4

преди 3 години

Много ли сте дежурните такива?

1

Анонимен

преди 3 години

Горкият човек. Какво ли е преживял, за да стигне дотук? Хайде оплаквачките да го оплачат като Онази с децата.