83

Милен

преди 3 години

Същите дето бяха големите тарикати със заплати под масата и шефовете им с фалшивите обороти сега реват, че 20% от обяването им е малко. Ще научите по втория начин, че тарикатлъка излиза през... това отзад.

82

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ крадат като за последно. Много добре знаят, че краят им е близо и друг път няма да има.

81

По следите

преди 3 години

До Демократ Нормален ли си??? 24 лв. на ден??? Да ги обръщам ли в евро, за да ти стане по ясно, или си все ще си ***???

80

Джони СчепДеп

преди 3 години

и на мен ми платиха милионда нсе сснимам фъф филмзаради оная амбър хърд

79

Джон Триболта

преди 3 години

В случая се чувствам длъжен да се съглася с пияница сифилистик

78

Американец

преди 3 години

В САЩ сервитьорите и мейтенънс офисърите на пъблик рестуум чейнс търчат при данъчните да си плащат данъчни и осигуроврки, а само в Българи сервитьорите и мейтененс офисърите не пъблик реструум чейнс не търчат при данъчните да си плащат осигуровките.

77

Демократ

преди 3 години

При социализма когато бяхме с Русия и България фалира три пъти за неплатен отпуск по безработица не плащаха нищо, а днес при демокрацията със САЩ и ЕС плашат 60 дни нищо да не работиш.

76

Анонимен

преди 3 години

малиии, това имане няма къде да го похарчат, бе Лойко! Много им даваш...

75

ТРЯБВА

преди 3 години

Трябва и в България да стане така - в ЕС и САЩ , дори Сервитьор да си - имаш Бакшиш и Търчиш в Данъчното да си платиш на ръка Осигуровките - знаят хората че не може все да е Добре , както и да е Зле - ама После си Искат Закона - Помощи върху Внесени Осигуровки . Знаят че не могат да реват че са им ниски Пенсиите след като не са внесли НИЩО .

74

гост

преди 3 години

Ох, важното е, че ние в държавната администрация ще си взимаме заплатите, ще си стоим на бюрото и на топло.

73

Анонимен

преди 3 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ВИНОВНО ЗА ХАОСА И ПРОВАЛА НА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА ЗА КОЕТО ТРЯБВА ДА НОСИ И СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ !

72

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикНедей да обиждаш охранителите,бил съм в този бранш и мога да ти кажа че има свестни момчета и момичета там, както и не такива :)) Сигурно момичето което си загуби портмонето и се намери за 2 часа трябва да ме плюе, благодарността в очите е достатъчна награда :)))

71

Анонимен

преди 3 години

Както казах този вирус повече ще облекчи пенсионата система отколкото да натовари здравната

70

пияница мистик

преди 3 години

И моята бивша взимаше като сценарист в "На Кафе" 3000лв чисти, ама реалността за повечето хора е друга. Познавам едни пиянки на пазара и като ходя да си купувам разни неща, сядам да изпия по едно, две с тях. Единият е охранител на пазара от фирма "Делта" май беше, пише му на жилетката. Другият и той охрана някъде. Та те са ми казвали, че за 16 дена в месеца, 2 работиш, 2 почиваш по 12 часови смени заплатата им била 690 лв. Вие тук пишете за някакви космически заплати. В магазините също са малки

69

Анонимен

преди 3 години

На мен акъла ми не го побира, честно! Значи, в съдебната система, магистратитите ще си раздават по три заплати, а те вземат по около десет хиляди, както знаете, а за тези хорица по 24 лв на ден. Абе, какво става в тази държава?

68

Анонимен

преди 3 години

До ИванТова са 1000 човека на добри заплати, но населението е 2-3 милиона работници и 1 милиона безработни.

67

Ф.С.В.

преди 3 години

Понеже няма работа-ще стана иманяр (самоосигуряващ се ) ще търся жълтици из планини и дерета)) може и някой самороден къс злато да намеря-знае ли човек ? в тази криза,,,,

66

Анонимен

преди 3 години

Само дето вече кризата става 300 дни а не 60 дни, но едни си живеят с помощи а другите нищо.

65

Ф.С.В.

преди 3 години

ами и ние произвеждаме Дачия емблемите само -хм!! Главният автомобилен клъстър на Европа и Балканите .светилото в автомото индустрията (Плевнелиев) обеща да правим антените на Фолксваген!

64

Мечо Кух

преди 3 години

"Пред всяка панелка, всяко семейство дебелаци с по 2 немски огромни коли"и с по два бъбрека, нали? Нeхранимайковци, бедни били!