9

Анонимен

преди 3 години

Да лежи, отне толкова млад живот, ужас.

8

Анонимен

преди 3 години

Такива деяния трябва да се лежат до живот!

7

Анонимен

преди 3 години

Горкият, оплаквачките ще го оплачат за тежкия му живот като Онази с децата.

6

така е в България

преди 3 години

Полфрийман беше осъден на 20 години затвор за убийството на студента Андрей Монов през 2011 година, но миналата година Софийският апелативен съд го освободи предсрочно. убийците нямат място в затвора...който краде храна лежи повече... https://dnes.bg/notifikacii/2020/11/20/djok-polfriiman-veche-niama-zabrana-za-napuskane-na-stranata.470491

5

Тц

преди 3 години

Не, няма да лежи 18 години, а 12. Това, че има две присъди съответно 12 и 6 не ги сумира. Изтърпява се единствено по тежката. А иначе, при изтърпяване на 2/3 от присъдата има право да предсрочно освобождаване. Та горе-долу след 8...9.. години ще е волен като птичка.

4

Анонимен

преди 3 години

България вече няма пари да издържа нови затворници. Затворите и без това са пълни. Затова рядко се издават ефективни присъди. Често дори и тежките престъпления се разминават с условна.Държавата е фалирала отдавна.

3

Анонимен

преди 3 години

След 10 год е на вън 26-27 годишен живота е пред него

2

баба мара

преди 3 години

ами защо да обжалва 3 пъти на ден ядене телевизия концерти за затворницитеживот и половина

1

Анонимен

преди 3 години

18 години, значи ще го пуснат след 7 за добро поведение. Естествено че няма да обжалва. Не разбирам как може за убийство по особено жесток начин да не дадат доживотна присъда. Очакват човека да престане да бъде жесток в затвора ли? Това е готов убиец.