142

Тошето

преди 3 години

Бил Гейтс говори официално че светът трябва да се редуцира с 15 %и вие наричате това "конспиративна теория"?!?

141

българин

преди 3 години

Много дълги статии пишете бе!Разгеле, че в началото споменахте Центъра за Контрол на Заболяванията на САЩ, та се сетих:Това е добър пример!Той показва, че повечето конспиративни теории са измислени, но някои са истински!От 1932 г. до 1972 г. същият този Център е провеждал експеримент с чернокожото население на Алабама с цел проследяване на сифилис без да го лекуват!После лично Бил Клинтън се е извинил на близките на жертвите на конспирацията!!!

140

абвг

преди 3 години

Скоро ще има преследване на анти-ковъдъри, като едни преследвания в миналото. Пък ако искате можете да го наречете лов на антиковид-вещици! Пазете се от Глобалното Министерство на Истината!! Очевидно конспираторите стават голяма спънка за НСР...

139

Анонимен

преди 3 години

Когато обвиняваш властите в лъжа, ще кажат - ти си конспиратор. Не знам за другите, но Българските власти, то се вижда ясно, са безпардонни, патологични лъжци. А за ваксината какво да кажем - вижте колко набързо я скалъпиха (и то колко много компании направиха своята) и как постоянно облъчват хората колко е ужасен вируса, как само ваксина ще ни спаси.Чакай малко, ние ще векуваме ли с тоя вирус ? Испанския грип, който взе 80 хил Българи и 50 млн човека, вилня 2 години.

138

SS

преди 3 години

НЕ НИЕ не вярваме в конспиративни теории а в конспиративни практики и реалности, и не сме с толкова промити мозъци и широко затворени очи за да не видим манипулациите и изкривяването на реалността и истината от меинстрима политици СЗО и световни институции, трябва да си доста заспал за да не го виждаш ама явно масата от хора на запад са такива. По принцип балканеца не вярва на никои лесно защото през годините сме сърбали попарата на всички които са ни обещавали че са много загрижени за нас...

137

Анонимен

преди 3 години

До мдааВсе едно описваш Александър Йорданов СДСто. И аз не му вярвам вече. Хората по позата посрещат, по същността изпращат.

136

Шаши

преди 3 години

Само да напомня думите на Кольо Черкеза във Враца: ,, Ботьо, Ботьоо, стани да видиш, какъв кучур се е навъдил.

135

Анонимен

преди 3 години

Скоро и това ще забранят. И конспиративни книги ще горят. И Библията ще трябва да изгорят.

134

Анонимен

преди 3 години

Мдаа Вие като си висш висшист що пишеш глупости

133

бг

преди 3 години

До мдааИзобщо конспиративните теории са част от хибридната война .Колкото по-малко протвоепидемични мерки се спазват , толкова намалява съпротивителната способност на държавата срещу чужда агресия.

132

мдаа

преди 3 години

виждал съм необразовани и неинтелигентни хора,комплексирани от този факт , които обаче смятат ,че ако научат и разкажат някаква конспиративна теория ще изглеждат много авторитетно. Хората разпространяващи такива теории са обикновено с основно и с,средно или някакво елементарно висше -например за учители по трудово обучение или по рисуване т. художествени и внушаеми типове

131

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще започнат и забраните. Няма да се говори за конспирации, заговори и против правителствата. Ще се гледа само една програма.

130

Амидофен

преди 3 години

Не вярвайте, никой не ви кара. След пипания вирус, ще дойде пипнатия с обеднен уран куршум. По слабите държави ще са съсипани. И техните съседи ще ги ометат. А вие се правете на правилно мислещи. Пийте си хапчетата и не бъдете крайни към хората.

129

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицА още по-опасни са индивиди като теб.

128

Анонимен

преди 3 години

До noFreemanНай смешното при вас конспираторите че, е колкото и да ви се говорят факти вие си знаете своето :))) все едно да се говори на стената :)

127

noFreeman

преди 3 години

тук не става въпрос за вяра, а за знание, че научно доказателство за измислената ви зараза НЯМА... много скоро ще запеете друго!!! Ще ви видим тия с маските след 4-5 месеца какви болести ще ви се лепнат из вътрешностите... не ви го желая, но вие сами си го искате!!!

126

Мунчо

преди 3 години

От тази "великолепна" статия разбрах, че който гледа само CNN и чете New York Times е готин, другите са ***, или в нашия вариант- гледайте /К/Анал1, БТВ и Нова, четете Пеевските медии, вярвайте им и ще сте умни, красиви и инелигентни- другите са задръстеняци!

125

Ал Бънди

преди 3 години

Съвет към "журналистите".Спрете да превеждате неща който не разбирате.Те в България всички гледат Fox News разбираш ли. Особенно бабите от село.То бива глупости, ама да знаете че точно вие "журналистчетата" сте виновни колкото и подкупните политици за злото което се процежда бавно в нашия живот.После да не ревете.

124

Tiger

преди 3 години

Китайците нямат нищо общо с вируса. За всичко са виновни американците, тяхна е идеята за тази мерзост.Нека Бог да ги съди!

123

Анонимен

преди 3 години

Аз не вярвам във вируса не защото Мангъров или Тръмп така са казали, а защото обективно няма НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА за съществуването му. Или за свойствата, които му приписват. Всичко е един грип и толкова.