15

а вашето уважение?

преди 3 години

Първо изречение на параграф 2е:вие написахте:"Д-р Цветкова БИЛ приета за лечение в отделението на здравното заведение, където е работила."

14

Гробокопач

преди 3 години

Фактът, че работи след пенсия и дори не може да предаде опитът си на доста по-млади от нея колеги, говори, че здравната система е мъртва. Нема какво да се лъжем. Кожидът е като вид "стрес-тест" за състоянието на здравеопазването в България и за държавата и управлението й като цяло;)))

13

ан

преди 3 години

много лекари и учители остават да работят след пенсия и по този начин заемат местата на младите, а и няма предаване на опит ,което е много важноможе да си много кадърет ,но си идва времето ,когато трябва да спреш и можеш само да консултираш на някакъв процентпак гербавите са виновни ,защото го позволихакакво означава учител на 72 да ти преподавата той не е за гледане ,а камо ли да привлече ученицитеаз се пенсионирах на 58 и съм доволна-готвя и си гледам внуците

12

Христо Христов

преди 3 години

До Къде/11Тиквата ги прати на гурбет в ес.

11

Къде

преди 3 години

Къде са младите медицински кадри? Нали университетите не са прекратявали прием и обучение? Защо пенсионерите лекари с придружавсщи заболявания са на "фронта"?А и не само в сферата на здравеопазването къде са младите, жизнени, енергични хора?

10

Анонимен

преди 3 години

В нашата болница сестрите са главно пенсионери например, доктори също няма, само в големите градове има много, а пък за тесни специалисти да не говорим, дори гинеколожката ни е супер възрастна и е само тя...

9

Анонимен

преди 3 години

Медици умират, само политиците са безсмъртни! един па не се спомина

8

Въпрос:

преди 3 години

този случай ще го броим ли трудова злополука или пак няма общо с работата й?

7

до 6

преди 3 години

До АнонименИ защо да не работи? Ако не са пенсионерите, здравеопазването ще рухне! Средната възраст на работещите в системата е 61г. - сам сметни какво ще стане! А в провинцията е и по-висока.

6

Анонимен

преди 3 години

Като е на 68 години защо работи, нали е пенсионерка с голяма пенсия.

5

Анонимен

преди 3 години

Хората са заменими - можем да я заменим с бежанец от - авганистан

4

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията при нас е като в обществена тоалетна. За всички е добре като всеки чисти след себе си, но има една група индивиди, която отказва да го прави и всички(дори и въпросните индивиди) се сблъскват с мизерията като влязат. Но най вече страдат чистачките(т.е докторите), които искат или не трябва да изчистят мизерията, защото това им е работата.

3

Анонимен

преди 3 години

Мир на прахът и! Много пациенти сигурно ще я споменат с добро.Но се чудя - защо до началаото на тази година не ни информираха за починали медицински работници? Може би са били безсмъртни до тази година и не е имало смъртни случаи?

2

Питам

преди 3 години

Има ли лекар загубил битката без да бъде обичан ?

1

Анонимен

преди 3 години

Лоша работа, няма лечение, за съжаление и много медици губим...