8

La France

преди 3 години

Франция е най-великата страна! Люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Нотр дам е катедралата на Европа и света, а Париж е най-красивия и величествен град! Vive la Republique! Vive la France!

7

Анонимен

преди 3 години

Е, време беше. През 3020 когато турция ще има ваксина пък ще я възстановят напълно. И така...

6

До специалист

преди 3 години

Прости хора има навсякъде и в България и в Франция и в... Но разликата е че в България всеки политиканства и си дава мнението , което е и точно демокрацията , ако се замислиш.Та вместо да се дразниш , просто си подбирай среда за нивото и начина ти на мислене. ОСНОВНО правило

5

Mисля си

преди 3 години

Нотр Дам е един от символите на християнството и Европа. Сещам се и за Баба Ванга , която я споменаваше.Незнам...мисля си .. но света тръгна рязко надолу след пожара .Знамение ли беше или не, но дано да излезем скоро от този куцуз период

4

Специалист

преди 3 години

Хората във Франция си вършат работата. От 48 000 заразени на ден стигнаха до 8000. На Бай *** обаче му дреме на фара. Той е гявол. Не му трябва Нотр Дам.

3

Анонимен

преди 3 години

Нас това не ни интересува,не ни занимавайте с глупости,боли ме фара за Нотр дам и за Париж и за Франция

2

Анонимен

преди 3 години

и катедралата трябваше да се демонтира

1

Анонимен

преди 3 години

Това е за разсейване ..Много се изострихме днес ...от 13 годишната майка до недоволните таксита и 60-70% заболели от ковидСпокойно четящи ,скелето е свалено!