193

А

преди 3 години

Превозвачите стачкували за промени в НК?!?!? Превозвачите да си гледат раздрънканите автобуси и да не мислят за НК. Контрола на превозите е работа на ДАИ, на тях да протестират, а не да им дават рушвети. Не може всичко да е в НК за да се обслужват разни интереси за държавна сметка с нашите пари.

192

Анонимен

преди 3 години

Неработещия бизнес ще бъде обезщетен.Може на минимална,но това са пари без да работят,да запазят здравето си и на близките си.Да се протестира срещу мерки,когато хората умират ,болниците препълнени,медиците се заразяват,няма достатъчно персонал е тотално безочие и никакво чувство за съпричастност.Дежурна платена сбиршина на надник,от съмнителни печалби с нечисти цели.Нямам предвид таксита,но и те да много искат,като че ли нерегламентирания превоз е масов Жалко,че полицаите са без маски

191

Анонимен

преди 3 години

Ох, откъде да започна? Първо искам да изкажа благодарност към служителите на реда, за разумното им за сега отношение към протестиращите наши сънародници, благодарност, че НЕ нападат и НЕ бият протестиращите, въпреки че и полицаите са ФИЗИЧЕСКИ уморени от поредните вечерни протесни действия. Защото както полицаите, така и те имат семейства. Благодаря и на протестиращите, че въпреки справедливото им негодувание към властимащите, те не са тръгнали да имат спречки, напрежение или побой с полицаите.

190

Анонимен

преди 3 години

Няма никъв вирус!!Всичко е лъжа измислена от ГЕРБ!!За да може Тиквун да пълни нощни шкафчета с евро и кюлчета злато!!

189

Анонимен

преди 3 години

Е н.ците щели да умрат от глад, иначе теглили заеми да се правят на баровци по гърция, турция и сърбия, а сега се сетили че нямат пари и немогат да си връщат заемите и щели да умрат от глад, айде айде като нямаш пари не тегли кредит а работи здраво

188

БОЙКОТ

преди 3 години

НА ИЗМАМНИТЕ ТАКСИТА И СКАПАНИТЕ АВТОБУСИ!!!

187

Протест срещу Радев

преди 3 години

Протестът е срещу Президентското вето на Фигуранта ! Подкрепено от БСП , ДПС, Воля

186

Какво искат тези...

преди 3 години

да се возим на разнебитени автобуси и таксита ??? Да ни огабват с по 20лв сметка за 3км? Да умираме в катастрофи с автобуси дето са технически неизправни??? Никаква хигиена, никаква култура, никакъв контрол! НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН и НЯМА да им използвам услугите без значение дали сме в пандемия или не!

185

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си *** в тези времена да ползваш такси или междуградски автобус. Колкото и да реват това няма да се промени. Да се преквалифицират на доставчици за храна, това се търси, не само да реват. Всички ревлювци в тази ***, затова сме на това положение, разбрахте ли сега?

184

На протестърите

преди 3 години

на триото и Маяма вече не им остава друго освен да се вкачат на някой друг протест та да демонстрират масовост, дотолкова им оредяха редиците.

183

от СНП

преди 3 години

Такситата са най-подходящи точки за обилна Ковидна зараза. Колите са мръсни, нехигиенизирани, смърдятнанаркотици, по седалките лазяпичибъшки, от тавана капят сополицифкиИхрачки оставяни от филиповскитемангусти . . . Това изобщо не е вярни, то е истина

182

ДО 190

преди 3 години

ДА ПРИЕМЕМ ЗА МИГ, ЧЕС ПРОСТАШКАТА СИ ЛОГИКА СИ ПРАВ!НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЛИ ТИЯ ХОРА ДА ЖИВЕЯТ!ФАШИСТИ МРЪСНИ! ЛИНЧ ВИ ЧАКА!

181

ДА ОБЯСНЯ

преди 3 години

ЧЕ СЕГА ХОРАТА СА ОЩЕ НА РАБОТА И ПРОТЕСТЪТ Е РЕХАВ ДНЕС, НОКАТО ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА ЩЕ ИМАТ МНОГО СВОБОДНО ВРЕМЕ ЗА ПРЕСТОЙ ПРЕД МС!

180

Нако

преди 3 години

Голяма част от бакшишите (особено софиийските такива) са едни много нагли типове, без грам възпитание и с доста съмнителни умения зад волана.Не факт, а просто мое мнение

179

Анонимен

преди 3 години

Фирми и държава постояноо съкращават или поскъпват грацкиия трансппрт и БДЖ . Така хората няма с какво да се движат. Е как тогава да се спасят като те ще търсят да се кооперират и някой с кола ще му плащат за да се превозват.

178

Анонимен

преди 3 години

Тия от какво се оплакват.Аз мерки до тук не виждам.Някакъв коридор за възрастни, ама те не били ,, подвластни на времето,,.На 65 години още си плащат на мадами и отведнъж- коридор.

177

Анонимен

преди 3 години

Нашия протест на превозвачите е срещу руснака радев, а не срещу правителството, ще го извадиме тоя мишок от бърлогата му и ше го пенсионираме!

176

иво

преди 3 години

Защо Боко Тиквата все още не е подал оставка.Лятото обеща,че не се ли приеме конституцията на часа ще си подаде оставката.Е тая тиква лъжата я няма за нищо.Довечера всички на площада в 19 ч.

175

Анонимен

преди 3 години

Тия са по-голяма мафия и от полицията. Половината са с купени книжки, а всички са от криминалния контингент и таксито им е само за прикритие на незаконния бизнес.

174

Баце Борисов

преди 3 години

Спокойно - ще взема от белите деца на България и техните родители - и ще дам и на таксиджиите.