97

Превод в ефир

преди 3 години

26 годишна баба търси постоянен дом.

96

Истината

преди 3 години

Хей българино, при ромите 1 семейство 10-12 деца, а 10 бг семейства 1дете общо! Сметнете след 15-20 години?

95

Ъхъ...

преди 3 години

Ко? Не!"а по-големите работят..."Ми като работят да теглят кредити, бе!Като 80% от нормалните българи!

94

s.todorova

преди 3 години

Няма дори да коментирам тази "новина". Минавам само да кажа, че днес намерих черно-бяло женско коте, на около два месеца, едва мърдаше. Заведох го веднага в клиника. Платила съм му изцяло лечението и престоя. След около седмица ще е добре. Имам две котки, няма как да го взема, а в никакъв случай не искам да го връщам на улицата. Та, ако някой има желание да го вземе да си го гледа вкъщи, драснете. :)

93

Зозо

преди 3 години

Е заради такива ни пръскат като *** и ни децимират с вируси

92

Обергрупенщурмфюрер

преди 3 години

Работата ще ги направи свободни..

91

Saki

преди 3 години

Човешките закони ,никога не могат да победят природните закони. Обречени сме от тия скакалци.

90

Вуте

преди 3 години

Неам думи.

89

Анонимен

преди 3 години

Отвратен съм. Наказателна отговорност, принудителен труд и НИКАКВИ помощи от държавата. Няма как да очакваш да те третират като човек, щом не си такъв.

88

Анонимен

преди 3 години

Здравейте! От петък оставам безработна, и желая също като тази *** фамилия да получа жилище и помощи. Надявам се държавата да се погрижи за мен със същото внимание като към тях. Ако няма свободно жилище, моля, да ми бъде изплащан апартаментът, в който живея в момента. Така смятам, че ще се постигне най-после равенство в обществото! Надявам се, че няма да бъда дискриминирана за това, че съм българка!

87

ДИЧО

преди 3 години

Дядо ми и баба ми (лека им пръст) са родени 1914 и 1918. Имат двама сина, трима внука и трима правнука. За 100 години толкова. А тези наши съграждани за 100 години колко са се нароили...

86

Анонимен

преди 3 години

Алоооо, социалните къде спите?А прокуратурата?Дъщеря ми е на 11, все едно догодина някой да я заплоди. Аз лично ще му отрежа ***.Бабата и дядото да изтеглят кредит и да си купят жилище. Така, както аз направих, както и колегите ми направиха.

85

Анонимен

преди 3 години

Всичко живо в момента тази фамилия ражда деца прави - и детето на 13,и дядото, и така до безкрай! Бах.. ти извратеняците... И в палат да ги настанят, и него ще съсипят за седмица

84

Анонимен

преди 3 години

Задължително ли е да живеят в София ? - та да краднат и да просят ли ?В провинцията има къщи за по 5 хил лева и много работа на полето и за болногледачи през соц. служби .Връщайте ги по селата ,че мн дойдоха в София за последните 30г и гетата са многохилядни

83

Сиганин

преди 3 години

Алооу държавата! Толку сме бедни, че ако се бех родило момиче, немаше да има с кво да си играя!

82

Флин

преди 3 години

До СЛЕДМоже и по-рано..

81

СЛЕД

преди 3 години

13 години лекарите пак ще се срещнат с новороденото.

80

Анонимен

преди 3 години

особеностите на етноса

79

Добреде

преди 3 години

Стига вече...Я ги вижте колко са щастливи децата:):):)А скоро ще си имат и жилище...

78

Анонимен

преди 3 години

..... Опитали да излезат на свободен наем...Свободният наем значи ли без пари? Има ли поне един от тази глут.ница който работи? Аз плащам 550 лева за жилището ми+разходи. Защо за мен е с пари а за тези без пари? Тези живеят само на вересия, на откраднато..... на държавата..... на помощи.... и на мой гръб Аз ли съм расист които храни освен некадърно правителство така и лeнтяй от социалните служби така и глут.ници от абсолютно безполезни дори вредни същества??