482

Анонимен

преди 3 години

До ББНе сравнявай СССР с ЕС. Има голяма разлика. Бившият СССР ограничаваше свободата на пътуване, а ЕС ограничава дишането. Помисли си кое е приоритетно.

481

Анонимен

преди 3 години

до 505Тоест убийте икономиката съвсем и оставете хората без работа?! Това ли предлагаш?!

480

Анонимен

преди 3 години

До ЩирлицА Вие какво предлагате вместо "измислените мерки" ?

479

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Затворете заводите!!! "А защо не болниците? Оплакват се от претоварване - ми да ги затворят. И всичко ще си дойде на мястото за 2-3 седмици.

478

Анонимен

преди 3 години

Затворете заводите!!!

477

Цки

преди 3 години

Добре затваряте... затваряте хората нямат дисциплина и правят каквото си искат ,,,нужно е да ,но точно преди коледа хората какво ще ядът след като седят в къщи за да гледат децата си ? А децата нали чакат коледа с нетърпение какво ще кажете за хората които вече отложиха кредитите си и сега трябва да ги връщат с лихвите А пак останаха без работа ? Или на децата ще им кажем ,че дядо Коледа е с ковид и няма да идва тая година ?? Трябваше отдавна да се затвори всичко И вече щеше да е минало !

476

НР ОТ НАМЕЦИ А?

преди 3 години

Е аз ще ти го кажа направо, тая помощ дето си решил да я взимаш е проклятие под прикритие. Друг намек не разбираш - 96 прасета дето са гласували против ВНС да са в ***! И трети намек -гърлото ти ще ти изтръгнат ако продължаваш магарешката! Не ставало така, спа иначе и така не ставало и натам не може! Сервирал съм ти го без глава! Имам още един такъв куршум. Дай да те видим колко си безочлив!

475

ББ

преди 3 години

не признавам властта ви,Бог ми е дал живота..политическата класа назначава ненужна администрация финансирана с ДДС-то на гладните за да им гласува и държи на власт...не правеща нищо друго освен да създава рестрикции с които да ви мачка и държи в подчинение...не признаваме властта и законите ви..геноцид финансиран от ЕСССР...фашизъм в 21 век,Свобода или Смърт!!!

474

Анонимен

преди 3 години

Масово личните лекари не си вдигат телефона.

473

Анонимен

преди 3 години

Личния ми се пишеше уж приятел,пък не ми вдига вече втора неделя.Май ще го смвням скоро.

472

Анонимен

преди 3 години

НЕ КЕ ДА ИМА ЖИВОТ В ТИКВОЛАНДИЯ

471

GB0

преди 3 години

До 454Още, всички производствени фирми не са в заповедта. Те не са затворени!

470

След 3 седмици

преди 3 години

До читател: ако мислиш, че ваксината ще се продава свободно по аптеките си в голямо заблуждение! Това ще стане чак след 1-2 години. Ще се разпространява чрез болниците и личните лекари. Ваксинирай се, успех! Ние ще почакаме. Около 3 години трябват, за да се натрупа история на страничните ефекти. Ще се окаже, че не всяка ваксина е подходяща. Не съм против ваксините, но много бързички ги сготвиха и се съмнявам...

469

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

При плурализъм обществото ще реши , а обществото ще реши социална политика а не консервативма фашистка политика на купуване на самолети и кораби за да останат на власт тогава пенсиите и заплатите ще се вдигнат и държавата и народа ще стане европейски и световен стандарт

468

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Трябва млади необремени и обикновни хора на около 30 години да са на власт, защото те са в реалния живот , защото те ще ходят на работа с градския транспорт и тнт, докато има диктатура тук винаги нещата ще са такива падне ли диктатурата ще станем Швейцария и с референдуми ще се управлява от народа а не от диктатор ще има плурализъм народен не на партиите а на народа няколко милиона българи ще са премиери всеки ще е премиер и на рефендум ще казва за какво да се харчат парите самолети,кораби,пенси

467

Щирлиц

преди 3 години

Измислените мерки на недораслите ни другари управници,подкопават основите на и без това разнебитената държава.Премахването и преиначаването на неудобните за модерастите мнения,показва единствено кой е основният им поръчител и спонсор.Ако имахте малко акъл,щяхте да оставите всички различни от удобните за вас гледни точки,та поне да изглеждате като кумирите,на които подражавате.Сега направете чупка в кръста пред портрета на Вожда.

466

Щирлиц

преди 3 години

Да ви затворят

465

Анонимен

преди 3 години

До ПитащКакво питаш? От много питане и бездействие се стигна дотук...

464

до -до доктор да си

преди 3 години

Па само ти си учил-- не 12 а 18 години съм учил .... А, че станахте супер търговци, станахте !

463

Питащ

преди 3 години

Какво му е частичното след като за мен е на 100% ?? Аз НЯМА да ходя на работа за да мога да гледам малката ,която по принцип ходи на градина. Голямата също е вкъщи - учи дистанционно. За малката няма алтернатива на обучение ,но на кой му пука. И какво излиза - на 100% са ограниченията. Ако питаш някой без семейство и деца + направо си е нищо! Но пък него би го бутнало затваряме на заведения и ресторанти. Тоест всеки според битието му. Комарджиите страдат за казината...Спортуващите за фитнеса...