10

Някой си

преди 3 години

Като се отчете факта, че пресконференцията беше в 9:30 и беше обявено кои точно обекти ще се затварят... и книжарниците определено не са сред тях, не мислите ли, че е редно да сложите и два реда отдолу по случай случката...Ей тъй успокоение на хората прочели страховете на други хора.Пък и за успокоение на собствената Ви съвест, че сте журналисти и следите къде какво става. Ако повече българи, освен че четяха и разбираха прочетеното нещата можеше и да са по-различни (особено в парламента).

9

Анонимен

преди 3 години

О, това е наистина много необходимо. Без друго в тях не влизат много хора, та има идистанция.Книжарниците са като хранителните магазини и аптеките, особено днес на нашата нация. Принудена да затъпява с години.

8

Анонимен

преди 3 години

Защо да ги затварят? И без това никой не влиза вътре.

7

канцеларията

преди 3 години

повечето книжарници са магазини за играчки и подаръци финтифлюшки модерни книжки на тройно завишени цени където разни кифли да гледат интериора и да се прават на интересни и интелигентни .

6

Оставете

преди 3 години

нашия бизнес отворен! Другите ги затваряйте.

5

Анонимен

преди 3 години

Оствете всичко отворено.Затворете само парламента.Затворете и депутатите и правителството в затвора,където им е мястото.Продажни, масонски оtрепки

4

Анонимен

преди 3 години

Намалиха ви ДДС, а цените не мръдната. Не се лби нагушихте? Сега ще ни продавате книги за лек крещу КОВИД. Мафия! Колко кюлчета дадохте на вожда?

3

Учител

преди 3 години

Подкрепям!Книги и канцеларски материали-учениците и студентите все пак учат. А и в книжарниците няма такова струпване на хора.

2

Ganjo

преди 3 години

Ами то никой не е тръгнал да ги затваря.Не пускайте фалшиви новини.

1

Анонимен

преди 3 години

Глупости!Може да прочетеш само "Винету" и да станеш министър-председател!