12

Анонимен

преди 3 години

До масата от коментиращи по-долу: как може да сте толкова ограничени, бе хора!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Да си компенсират от намаленото ддс.

10

Хмм

преди 3 години

Ако е само 3,8% тогава не е мъка за умиране. Значи средно хората са започнали да харчат с 4% по-малко, което означава, че бизнеса не е чак толкова пострадал или.... са укривали данъци като за световно и реално БВП-то е по-голямо и липсват данъци. Ако на мене оборота ми падне с 4% все някак ще се справя

9

Анонимен

преди 3 години

Пробвайте с 30,8%. Всички *** икономистчета са на държавна хранилка и получават директно от шкафчето, за да тръбят как вече имало възстановяване на икономиката след първото затваряне пролетта. Адекватните икономисти знаят, че възстановяването ще започне най-рано края на 2022 г. Ако щете вярвайте, все пак вярвате, че ще ви чипосват. Народът - ***, животът - тежък, скучен.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4За всичко съм съгласен без частта за "Подигравателно ниско заплащане"Колкото струвате - толкова и ще получавате. Като не искате да си вдигнете квалификацията не очаквайте да вивдигат и заплащането.

7

Чиновник

преди 3 години

Стига вече с тоя "бизнес", бе! Всяка година укриват около над 4 милиарда лв. от данъци и осигуровки и иимат наглостта да искат държавата "да ги компенсира". Те се самокомпенсират непрекъснато и доста щедро при това.

6

Biznesmen

преди 3 години

3.8% ??? -> 380%

5

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега. Тази година ще пропуснат новия модел на Бентли и ще карат със старата любовница. Голяма работа. Не е болка за умиране ;)

4

Анонимен

преди 3 години

ФАЛИТ И ЗАКРИВАНЕ ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС, КОЙТО УКРИВА ДАНЪЦИ, ДАВА ПОДИГРАВАТЕЛНО НИСКО ЗАПЛАЩАНЕ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ, ПРЕДЛАГА ДОЛНОПРОБНИ УСЛУГИ И ПРОДУКТИ! бг бизнесмен = ***, КОЙТО КОЛИ И БЕСИ ТАКА, КАКТО И ТУРЧИН ПО ОСМАНСКО НЕ Е ДЕРИБЕЙСТВАЛ!

3

Програмист

преди 3 години

На "бизнеса" все някой му е длъжен. Не желая с пари то данъците ми да се запушват пробойни в без друго потъващи изгнили корита.Или да се адаптират към ситуацията или да си отиват!

2

Анонимен

преди 3 години

А дългосрочния ефекет от толкова много починали за икономиката колко ще бъде? А за това че си сринахме дългосрочно здравеопазването заради кръчмите какъв ли ще е дългосрочния ефект?

1

Анонимен

преди 3 години

HАДПИС В АДА: "НЕ СЕ ПРИЕМАТ БЪЛГАРИ!СВИКНАЛИ СА НА МЪЧЕНИЯ, ДРЕСИРАТ ДЯВОЛИТЕ И ГИ ВЛАЧАТ ЗА ОПАШКАТА"Борисов, Пеевски, Доган и Гешев няма да си тръгнат доброволно. Друго трябва, за да не изкопаем следващи, неоткрити от човечеството дъна. Позор е това, което ни се случва и не коронавирусът е виновен. Ние сме. *** виреят и вилнеят в среда на примирение и страх. Събудете се бе, хора! Не ви ли писна? Линейка няма да дойде.