95

Гост

преди 3 години

Нека затворят залите. Нека народа затлъстее и затъпее окончателно.

94

Анонимен

преди 3 години

Като стана въпрос за мутри, не мога да си представя Каракачанов във фитнес зала.

93

Анонимен

преди 3 години

Ако можех да върна назад времето, щях повече да тренирам и по-малко да пиша. Нямаше да имам толкова издадени книги, но щях да имам повече здраве и енергия, която да посветя на близките си. До преди петдесетата си година не вярвах, че нещо може да достави по-голямо удоволствие от писането, като млад...колкото бях тренирал...Някак не го оценявах и не усещах, но тогава нямаше и толкова прекрасни фитнес-зали.

92

Анонимен

преди 3 години

"Здравето и фитнеса нямат общо." - това може да го каже човек, който не е изпитал чувството след една добра тренировка, когато всяко мускулче пее. И го чувстваш. Живот е изпълнил клетките ти. Лишил си се поне от час сън, за да имаш време за тренировката, но си по-бодър отколкото, ако се беше наспал.

91

моля?

преди 3 години

... ами по тая логика и бърдаците са от голямо значение за нас истинските мъже.Е, нима има истински мъж който поне два-три пъти да не отскача до тези какички от тези заведния, а ..?За 2020 година съм ходил на прослушване 17 пъти.В мен има живот, следователно имам нужда от тези земни неща.

90

11

преди 3 години

Тез па и те - фитнесът е абсолютно безсмислено занимание, след като могат да фанат мотиките и да копат, копат, и копат. Ето тва е полезно и е от първа необходимост

89

Хмм

преди 3 години

Следи фитнесите, фризьорските салони, соларните салони, сервизите за тунинговане на колата, цирковете също ще искат да са от първа необходимост. Да отворят тълковния речник и да прочетат значението на думите ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ

88

Анонимен

преди 3 години

Каква "първа необходимост", това е от най-рисковите места. А в къщи може да правиш лицеви опори, коремни преси, клякания, напади, кофички на два стола или ръба на леглото, намираш един тежък предмет, дори просто тротоарна плоча от старите, и може да правиш още десет упражнениябез фитнес.

87

Старх а? и що?

преди 3 години

Собствениците на фитнеси да не са се притецнили че тежестите ще се подменят с ластици?Не бойте се!Всеки има по някой уред в къщи дето след началния ентусиазъм се е преобразил на закачалка или поставка ;)Фитнеса е място за социален живот - като му дойде времето пак ще се възобнови!

86

Грешно разбрано

преди 3 години

Фитнесите в България са много грешно разбрани. Те не са места за създаване на "БАТКИ" и "МУТРИ". В нормалните страни хората ги използват за да са във форма, за да бъдат здрави(не само с мускули). Баба от дете ми повтаря, че движението е здраве!

85

Тия па!

преди 3 години

Желязото няма да се развали за два-три месеца! Нито лежанките!какво го преживяват?Да мъкнат 'услугата от първа необходимост' по домовете - при това търсене все ще се справят някак си! :)

84

До 110

преди 3 години

Г-не, не мисля, че е много трудно да сте по-интелигентен от Боко и Симеонов. Те просто много занижиха летвата! Далеч съм от идеята, че във фитнеса няма интелигентни хора.

83

Анонимен

преди 3 години

51 годишия сърдечно болен, фитнес маниак. (продължавам) За мен фитнеса е живот, който с упоритост заслужих. Пак ще кажа, че съм бил 50 кг. и не съм си и помислял да впечатлявам отсрещния пол с мускулите си. Друго хареса в мен прекрасната ми съпруга. Между другото: не съм чул чалга парче във фитнеса, нито пък простотия типична за речта на Бойко или пък примерно: Валерий Симеонов. Изповядах се, сега гаврете се ***, за това сте способни.

82

Анонимен

преди 3 години

51 годишния сърдечно болен (продължавам) , започнах да тренирам и толкова укрепнах, че изглеждам и се чувствам по-добре от мнозина здрави на възрастта ми. Само, че в началото всеки ден поемах смъртоносен риск. Подобни натоварвания са ми забранени, но благодарение на тях съм жив. След спиране, не знам дали ще имам същият шанс. Четох за бягане по стадионите: това е аеробно натоварване и този, който го е написал, явно не разбира, защо са тежестите. Четох за успоредката: при моята система не е доста

81

Ти да видиш..

преди 3 години

Фитнеса бил необходимост.Лелее !

80

Анонимен

преди 3 години

На 51 години съм. С тежки сърдечни проблеми, които не си докарах във фитнеса. На 48 години получих вторият си инфаркт и след като ми сложиха стентовете и спрях цигарите се почувствах по-добре, но пък започнах да пълнея. Бях 50 кг. сега съм 81. Ако не бях пренебрегнал част от лекарските забрани, щях да съм мъртъв, защото при нарастващото ми тегло, но падащата сила, собствената ми тежест щеше да бъде за мен непосилна. Но започнах да тренирам по система, по която съм тренирал на 22, леко променена

79

Анонимен

преди 3 години

ДОБРА ИДЕЯ, НО ЩЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛИТЕ И ЦЕНИТЕ И ДА ПОЕМЕТЕ НЯКОИ ОБЩЕСТВЕНИ ОТГОВОРНОСТИ. НАПРИМЕР МУТРИ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СОБСТВЕНИЦИ НА ФИТНЕС.

78

Анонимен

преди 3 години

да лежиш 23 часа на дивана и да тренираш 1 час на ден във фитнеса няма нищо общо със здравето.....здравето е да си активен постоянно, питайте 90 годишните дядовци и баби на село!!

77

Анонимен

преди 3 години

според мен мотиката върши по-добра работа от фитнеса:)

76

xaxaxaxax

преди 3 години

От първа необходимост е да се вдигат гири, че как.