21

Фъзи

преди 3 години

Взехте хляба на хората! Бог да ви накаже! Подкупиха ви да лъжете, че лекувате! Колко хора умряха от пневмония,инфаркти инсулти а вие знаете само COVID19! За това ли учихте? Нека всяка хапка да ви заседне на гърлото !

20

anonimen

преди 3 години

Евала на всички лекари,които лекуват и рискуват живота си ,това са истинските лекари!Независимо дали са в болници или поликлиники!А всички вие лични лекари,които се изпокрихте и "лекувате" по телефона не сте никакви лекари,вземете пример от колегите си,които не изоставиха пациентите .

19

Анти

преди 3 години

Време е за още и още натиска върху Вас, смрадливи хекимини. Цял живот просихте парици и почерпки от хората. Нека сега Ви се разкатае фамилийката хекиминска. Дано изпукате от ковид, холера, чума, рак и всякакви гадни болести.

18

Рр

преди 3 години

Сега ви се е времето,в което да се представите като истински лекари...за това сте учили,заслужете уважението на обществото,това са функционалните ви задължения

17

аноним

преди 3 години

За това сте учили,да лекувате народа:)

16

BGN

преди 3 години

Ами не работете в 2 частни и една държавна болница, едновременно !

15

Ф.С.В.

преди 3 години

До ГосТАре, бегай от тука бе, наркоман.

14

Анонимен

преди 3 години

Системата издиша от 30 години. То не бяха поръчки за 400 лв парчето медицински уред, а то струва 8 лв, то не беше източване на касата с измислени пътеки и манипулации, човек като си види епикризата почва да се чуди негова ли е, източени пари за лечение, а същевременно получено лечение - нулево. Човекът умря от вода в дробовете пред болницата , 30 мин. след изписването без никакъв корона вирус. След получено лечение и усвоени пари. О след цялото крадене само 200 кислородни апарати в цялата стран

13

ГосТ

преди 3 години

Лекарите трябваше много по рано да се организират сами (защото ония готованци от синдикатите са абсолютни *** на търгашите нарекли се бизнес) и да заплашат с колективна оставка при липсата на противоепидемични мерки.

12

Анонимен

преди 3 години

Вдишайте въздух от наргилето на кръчмарите.

11

Чиновник

преди 3 години

Какво затваряне ще си докарате през януари, просто не е истина. Като ви отпусна за Коледа и Нова година, пак ще оплекате нещата. Ама яко ще ги оплескате. И ще ви затворят не до март, а докато не дойде ваксина. А ваксина ще има най-рано в края на април, началото на май. Пролетта се подигравахте на Мутафчийски, обаче всичко, за което ви предупреди тогава, сега се случва 1:1.

10

Анонимен

преди 3 години

Тия все плачат вируса идвал на парчета, абе стига сте ревали ако трябва и без пари ще спасявате хората, какви лекари сте вие бе. Хората дойдоха доброволци 1 доброволец работи за 20 лекари. Еми изнесете се на някъде и да си внесем лекари от Украйна и Македония.

9

Анонимен

преди 3 години

Кога ще има място за следващите жертви на кръчмарите?Кръчмарите трябва да работят. Без кръчмарите си правят сметката. Дайте въздух на кръчмарите. Кръчмари или здраве - изберете сами!

8

Анонимен

преди 3 години

"Системата просто издиша", заяви Недкова на финал.Тя е изидишала отдавна, ама много им се услажда на всички да дърпат от здравните вноски, затова още не сме я погребали. Като един дето го четох по новините преди време, че закопал майка си в задния двор, че да продължи да й взима пенсията... при здравната ни система е горе-долу сходна ситуацията.

7

Анонимен

преди 3 години

Кръчмарите искат да продължат да пращат болни на здравната система.

6

Анонимен

преди 3 години

Локдауна не е панацея във Италия и Испания имаше локдаун във същото време във Швеция и Беларус хората си живееха нормално и какво стана ? СЗО предписват маски и ама ги предписват толкова, колкото все нещо трябва да предпишат за да не изглеждат безпомощни и да се опозорят че не знаят какво трябва да се прави. Хаоса започна от СЗО.

5

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е министърът да забрани внасянето на храни и вещи в болниците.Напразно се харчат пари за дезифектанти.Влиза някой в болница.За 5 дни няма никаква възможност да умре от глад.Ако не иска да яде болнична храна, няма да яде и буламач в мазно бурканче,внесено отвън.Но с това сополиво бурканче се внасят и кубици вируси.,, Загрижените,, роднини просто искат да довършат човека.

4

ахмед доган

преди 3 години

и от утре хоп цифрата стана 1000 заразени

3

НЕКОЙ

преди 3 години

Медици, за това сте учили. То е все едно моряка да се жалва от ураганите и бурите през които минава.

2

Анонимен

преди 3 години

Спрете малко това разхождане.Увеличете глобите за неспазване на мерките.Увеличете разяснителната работа,че хората изобщо не умеят да се пазят, даже и да искат.