12

Анонимен

преди 3 години

Да стачкуват,ама загубите да възстановят от ,,стачния си фонд,,.После да не пискат за компенсиране 60:40И как не ги е срам да протестират в името на незаконни ,, нерегламентирани превози,,.Толкова хора измряха в микробусите на трафикантите на хора.

11

Анонимен

преди 3 години

СуперТака няма нужда от КПП- та.Има равновесие в природата.

10

Азъ

преди 3 години

Значи до 10 години пандел искат...А като убият човек на пътя..условно???? ДГД!!!

9

мхм

преди 3 години

да се махат бре! самолетния ми билет до италия е по-евтино с 3 пъти от техните маршрути. да се махат и да видим къде ще работят хаха да фалират

8

мхм

преди 3 години

да фалират бе, малко ли опции има вече, на кого му трябват скъпи автобуси, като самолетния ми билет до италия е два пъти по-евтин? да се махат и да видим къде ще работят другаде!

7

Sofia

преди 3 години

Фирмите от бранша са недоволни от ветото на президента Румен Радев, защото стопира промените в Наказателния кодекс, инкриминиращи нерегламентирания превоз на пътници.Оставка на ***

6

Така е ..

преди 3 години

Ковида и протестите съсипаха всичко ,което постигна Борисов през успешното си управление.

5

Елемаг

преди 3 години

Ончо 3. Да ти кажа човече 3-та кола си сменям и си перкам,никъде не мисля да чакам.А навремето кола си купих именно заради лакомите бакшиши и мръсните автобуси пълни с шведи!!!Сега ми е чистичко и си бацам ,където искам без шведи!!!

4

Дядо Соци

преди 3 години

Така е когато държавата не реагира адекватно на разрушителни и без смислени протести. Всички искат. На кого да угоди Борисов ?Хазната не е бездънна.Кога ще се потърси сметка на организаторите провокатори ?В тази пандемия само това ни липсва, да се обезкръви държавата.

3

Ончо

преди 3 години

До ЕлемагЗащото като фалира лицензирания публичен транспорт, ще останете да разчитате на оръф ляците, дето причакват пътници пред автогарите.

2

Анонимен

преди 3 години

Защо бе може и да спрете и за месец,проблемът ви не са "копърките"проблемът е споделеното пътуване което ще ви прати в отвъдното!

1

Елемаг

преди 3 години

Защо фотостудиата не протестират срешу селфи камерите в телефоните?И защо не вдигнат стачка че КАТ и МВР им везха паричките да снимат те за лични документи?