11

До 8

преди 3 години

Цветанов, ти ли си бе мошенико слухтящ?

10

Анонимен

преди 3 години

До 7.Такъв биотерорист няма да стигне дори до следствие, а за осъждане да не говорим. А за психически сринати хора, които разпространяват зарази, има други членове от Наказателния кодекс в случай, че са вменаеми.

9

Анонимен

преди 3 години

До 8.Ако е само твоят асансьор, Гешев може да се справи. Но става въпрос за масова практика. Тогава и Гешев няма да се справи.

8

Анонимен

преди 3 години

Многократни маски трябват. Да издържат година две поне.

7

Сталин

преди 3 години

Ние ще се отървем от маските. Земята ще се отърве от хората.Няма хора ,няма проблем с маските.

6

Анонимен

преди 3 години

Аз моите ги оставям в асансьора, на сутринта ги няма, някой ги краде. Ако това продължи и идната седмица, мисля да сезирам гешев. Само той е способен да се справи с този проблем.

5

До 1

преди 3 години

Дават си сметка за биотероризъма и затова е приет член 355 от НК.

4

Анонимен

преди 3 години

Правилно е да се изхвърля в плик. Но три дни в къщи да стои бо к л у к не е решение. Просто да се събират разделно.И после се унищожават по правилата на унищожаване на биологичните от па дъ ци

3

Анонимен

преди 3 години

Аз моите маски си ги събирам и после се забърсвам с тях,за да се вижда че са използвани,и никой да ги не ползва след това.Иначе има тарикати които като видят маска на земята си викат: абе що не спестя някой лев,тоз който я е захвърлил е бил жив,значи е бил здрав.А като се избършеш отзаде,никой няма да посмее да използва тая маска щот много мирише на теменужки.Аз така опазвам природата.Бърша се с маските.

2

Анонимен

преди 3 години

Пандемия на PCR тестове ли има? Защото тия тестове показват всички прекарани болести от раждането до съответната година в която се тествате. Всички тия са болни защото PCR тест им го казва, а той PCR или другия " евтиния" тест, и двата са фалшиви!- Къде видяхте вирус изолиран? Само на видео анимация и картинка?- Видяхте ли го с микроскоп или всички са болни щото пушат цигари, пият и плющат сланина и после, що сме болни от пневмония и защо дробовете и кръвоносната система е запушена

1

Анонимен

преди 3 години

Някой път, като говорите подробности за запазване на вируса толкова свободно, не си ли давате сметка, че ще инспирирате вирусов тероризъм? Озлобен човек ще събере маски или ще вземе своята, ако е под карантина, ще натрие носовете с тях на няколко бездомни кучета и ще ги остави. Пък след няколкостотин репликации на вируса в кучешкото царство, само Бог знае в какво форма ще се върне към нас.