78

бсп

преди 3 години

Не само работих, но и бях членка на партията, а пенсията ми е достатъчно голяма. И идея си нямате колко бивши партийци работят в държавните институциите. Вервайте си, а ако не знаете и Б.Б. беше член БКП.

77

До кога

преди 3 години

Максимална пенсия взимат и тези който не са внесли и лев в НОИ, полицай, военни и пр. държавни служители, те според ЗДОО не внасят данъци и осигуровки,държавата от данъците на народа ги плаща,и дупката в НОИ е огромна....

76

Анонимен

преди 3 години

До ГражданинАми Тонката си е мислила за максималния размер, бързала е девойката като е писала статията :)) Все пак едно е да плюеш по мъжете че не ставали, друго е да очакваш максималния размер вечерта, нормално :)

75

Анонимен

преди 3 години

До бспАко си работила по времето на БКП, пенсията се реже на минималната 180 лева.

74

Гражданин

преди 3 години

Не разбрах в заглавито пише максималната на 300 за простолюдието, и за бароровците до 1440, нещо не се вързва.

73

V

преди 3 години

Пенсионната и социалната системи са измислени от единственият УМЕН германец според мен .След него и.ди.о.ти.те от Крупп съсипаха и Германия и Европа с техните про.стотии.Не разбирам що като пиша и.ди.оти.те от Крупп всеки път ме цензорира тоя с.мота.н сайт ??? Тия унищожават Европа .

72

бсп

преди 3 години

И нашите другари ще се облажат.

71

Анонимен

преди 3 години

Петър Стоянов 1500 лева пенсияРосен Плевнелиев 1500 лева пенсияФилип Димитро 1500 лева пенсияИван Костов 1500 лева пенсия

70

лъскат СДС пенсии

преди 3 години

Максималната 1500 лева са главно за СДС, ДПС,министри съдии и инвалиди от ромите. От ДПС и СДС има пенсионери с по 20-25 години стаж в бордове и комисии за 32 г. преход и те ще намажат.

69

анонимен

преди 3 години

Каква ли пенсия взема последния живков министър-председател? На бас, че не е минималната.

68

анонимен

преди 3 години

Кои ли са тия които ще вземат максималната пенсия?

67

V

преди 3 години

Може да бъде направена много по добра система от герберас еврог.ейската ама не казвам :)Мога само да ви гледам сиира :)Чакайте вие България да се оправи .С тия на върха никога. И кой ще получи големите пенсии ??? На бас че тия които не са работили ,а са служили за да не работят .Честит ви еврог.ейзъм по герберастки :)Тия които не си плащат осигуровките,а народа им ги плаща ще вземат най големите пенсии ,а тия които си плащат и са в частния сектор НИКОГА НИЩО НЯМА ДА ВЗЕМАТ. Гласувайте за герб :)

66

Анонимен

преди 3 години

95 % от пенсионерите са на 300 лева или без пенсия. Това е истината

65

Анонимен

преди 3 години

Една единица липсва от числото 300 и трябва да е 1300 лева ми нимална.

64

loves2drive

преди 3 години

Всичко на макс, а ;) Оправете си заглавието.

63

Ясно

преди 3 години

До 52 извинявай Ел. Монтьор. СПТУ Малчика Пд. Работих на 3смени.СЗ.ПД.Имам 1г. и 9м.стаж от изванреден труд.

62

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

В една Румъния няма швейцарско правило там за една година ги вдигнаха с 40% , демек никога няма да стигнем румънците

61

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Поне от година повтарям да се промени швейцарското правило а не едни мизерни 5% , а тази година 10% следващата 12% ,третата 14% и последната четвърта година от мандата 15% и така за 4 години пенсиите ще се вдигнат с 50% а за 2 мандата с 100 % но не ме слушат не им се дават парите а парите са на народа.

60

Хоп

преди 3 години

То голям скок бе леко да не си ударите главите у тавана

59

Баба Пена

преди 3 години

Както го е подхванало правителството,може и минималната 400лв да я направят,само трябва да уморят сега в кризата една трета от пенсионерите.Като гледам натам е тръгнало.Ей умен премиер си имаме,джитка си с джипката ,слуша си сръбска чалга ,пуснал държавата на автопилот,пък той бил развален и напролет резултата-няма пенсионери,няма разходи.