8

Анонимен

преди 3 години

Винаги има един бушониран.

7

монтьорчето

преди 3 години

Повечето бракове са абсолютен фарс за пред другите - една позната, мъжа й е монтьор от Харманли, драпа да се премести в по-голям град,ожени се за нея, после монтьорчето се взе много насериозно, посъбра някой лев, не кой знае колко,ама си въобрази, че е пич с пачка и започна да сваля всичко живо наоколо - маникюристки, клиентки в орфейското му сервизче,всяка вечер между 6 и 9 и в съботите се прави на сваляч,а въпросните кифли му се присмиват, че такова малко изгнило бананче не били виждали никога

6

Анонимен

преди 3 години

Сегашните жени не са като едно време да се женят по любов.Сега ти си 10-20 поред след като почнала с мъжете още от 8 кла и по някое време е разбрала ,че онази работа не се износва.

5

Ако си мъж, сега,

преди 3 години

Или трябва да си червей и да си щастлив от живота си с еманципирана, егоистична, жестока и коравосърдечна к.рва, или да си на 100 лева седмично щастие. Живота стана кофти. Жените взеха да имат по голям револвер от мъжете. Скоро ще почнем и да им раждаме бебетата май

4

SS

преди 3 години

По стечение на обстоятелствата имам щаслив брак с жена от жълтата раса.В началото имаше културни различия ,после всичко си дойде на мястото.

3

asen

преди 3 години

Просто, са остарели бързо в тази връзка. И като двама стари хора се карат за всичко. Връзката подмладява за дни човек, но станат ли повече месеците и дори години, го състарява.Пишете съвети които са неразбрани за съвременните хора. Егоизма днес е нещо невиждано дори в историята.

2

Анонимен

преди 3 години

Не сме зодий

1

Анонимен

преди 3 години

Разведените са наказани.