29

Анонимен

преди 3 години

До do16Аз вече е съм млад :)) На 41 съм, налагало ми се е 2 пъти да влизам в болница...1=вия бях в казармата, 2-рия ми с беше подуло ходилото...Излъгах един път, когато бях в казармата, за ходилото ми биха инжекции и поспадна, но ми беше неприятно, пълно беше с хора които чакат :)))

28

do16

преди 3 години

Ами те болниците са практически затворени/препълнени. Докато има *** и мислене "аз съм млад и не ми дреме" ще е така. И млади ще дават фира при липса на медицинска помощ за съжаление. Все още има апендецити, катастрофи, предозиране итн.

27

Анонимен

преди 3 години

Заради ковид бо.клу.ци.те в българските болници не се дава помощ и на бременните жени! Заради вас, лай.не.нца, хора умират преди да стигнат до болницата или на метри пред лекарския кабинет! Вие, които подкрепяте това и искате затягане на мерките, сте убийци!!!!! Бъдете проклети!!!!!

26

Сержант

преди 3 години

Основни мерки, които трябва да се вземат. - намаляване на заплатите на бюджетните служители - незабавно; - всеки държавен служител, преминал през тази зараза да се командирова в помощ на болниците( има работа и за не разбиращи от медицина) незабавно; - преминаване в онлайн обучение за всички- незабавно; - безкомпромисен и твърд контрол за спазване на противоепидемичните мерки. Това е като начало.

25

Анонимен

преди 3 години

Тия *** искат съчувствие, подкрепа и помощ от обществото и пари от държавата, а в същото време оставят реално нуждаещи се болни хора да умират пред болницата или по стълбите. Тия не са лекари и медицински персонал, а са убийци! А и медицински сестри ще те "излекуват" толкова, колкото хигиенистките - санитарки. На повечето *** им трябва само санитарки, хигиенистки и мед. сестри да ги " лекуват", лекари не им трябва. Лекарите са за нуждаещите реално болни хора.

24

Анонимен

преди 3 години

Помогнете ни, за да можем ние да ви оставим да умрете на стълбите на болницата.

23

Анонимен

преди 3 години

Вие се радвайте, че по Коледа и Нова година поне малко ще отпуснат мерките. Ще имате време да се съберете, да се нажулите с ракия, да се натъпчете с луканка и пържоли и, разбира се, масово да се изпозаразите. Ама яко да се изпозаразите! И след празниците, всички основания за тотално затваряне до идването на ваксината ще са налице. Ще ви затворят, както през пролетта и ще си седите по панелките и ще имате време да размишлявате къде сгафихте, че пак ви затвориха.

22

Анонимен

преди 3 години

Първо болните ще помагат на мецсестрите и после те на болните.

21

Пародия на държава

преди 3 години

Слава на Куронела. Нареди Партията в червени ЧувалЕ. Още Партийни ДругарЕ ще разберат истината по трудният начин. Ама нали са безсмъртни и на всеки километър.

20

дъра бъра два чадъра

преди 3 години

за 1700 лева ковид-пътека,е нормално да подкрепят!

19

Анонимен

преди 3 години

А на теб, кой ти, каза, че са работили за 100 лева.Сънува ли го?Само, щи кажа, че лекарите тогава бяха едни от най уважаваните в обществото!

18

Анонимен

преди 3 години

И ние искаме да ви помогнем, ама министъра на образованието е против... разберете се с него

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКво предлагаш? Да върнеш соца и да заточим лекарите в провинцията за по 100лв на месец за да ти е гот на теб?

16

Анонимен

преди 3 години

Трябва се затворят всички болници в страната.Така тия дето плюят ще са доволни и няма кой да ги умори.

15

Анонимен

преди 3 години

Разправят, че при соца било много зле...Ми е зле, зле, *** във всеки град имаше болница обезпечава с лекари, мед сестри и консумативи!Да не казвам и, че в маса села имаше здравни служби!!А сега при има няма 5000 хиляди в болница и вой до небесата и всичките им организации!!А тия хора дет остават без работа заради вас, питате ли ги кво ще ядът те и децата им...

14

Пациентка

преди 3 години

Да бе да тия в рентгена с дни не се прибирали.До обяд работят после по кръчми.

13

Анонимен

преди 3 години

До славянинПич, никой не те кара да чувстваш, че техния апел се отнася до теб. Разбрахме те, ти си си самодостатъчен, лекуваш се с йога и се храниш с енергия.Тоя апел е към хората, които са от тая планета и разчитат на нормалната медицинска помощ.

12

Анонимен

преди 3 години

На всяка една сестра съм готова да помогна от чиста душа, но не и на лекарите, те загубиха моето уважение. Първото което е лекарите защо не казват истините за ковитодеветнайсе. Защо гледат само печалбата. Нямат капка човещина. Нямат дори необходимата компетентност. Чудя се какво са учили в медицинските институти. Вижте щаба викат и се карат като че ли сме хамали. Сестрите са помощен персонал но те са професионалисти.

11

Dj Urban

преди 3 години

Пляскайте им после флаш-моб с фенерчета. Накрая скочете от балкона си.

10

Анонимен

преди 3 години

всички видяхме на видео как ви играят роми по цели вечери и сега искате да ви вярваме ...?!?