30

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за ГЕРП!Това е ирония! Пиша го за 80%-те ин фа н ти ли!

29

Сестра

преди 3 години

Още не съм видяла предишното увеличение от 950 лв защо сега да ви вярвам Отново се започва то е по осмотрение на директора той пък няма пари и тн цяла година вече

28

Хмммм!

преди 3 години

5 милиарда - и те ще отидат главно в администрацията - директори и секретарки в болниците смъкват ежемесечно стотици хиляди само като бонуси и подаръци. Отделно собствениците на болници и управители са с над 100 000 лв заплати. И 500 милиарда да им дадеш , все ще са малко за дълбоките им гърла ! Аптеки и лекарски кабинети са през 30 м. по всички улици на градовете ! Що е с бяла престилка, все е богаташ ! Но пък най-много плачат !

27

Финансист

преди 3 години

От тези 5 милиарда колко милиарда се кани да открадне санитарката Корнелия Нинова ?И какво стана с тая ***, нали щеше да става санитарка в Свищов ? Защо не е там , а кудкудяка в народното събрание ?

26

Ямболски цървул

преди 3 години

До 26Точно така брат.Обаче психясаха хората с Ковид.

25

Анонимен

преди 3 години

От свински грип са починали около 200 000 българи, от този дотук около 3000.

24

Ямболски цървул

преди 3 години

5 милиарда....от неработеща държава...Заеми отново!

23

реалист

преди 3 години

5 мрд и пак ще стоим затворени. Оставка!!

22

ФАКТ

преди 3 години

До Калеко АлекоТогава тези 5 милиарда най-много да се погребат в някой нов трап или да полетят към Вирджините с поредната фалирала банкаА също така могат да полетят със ДВЕСТА към някое нощно шкафче ФАКТ.

21

Разбиращ

преди 3 години

Току що излезе статистиката на НСИ за починалите през ВТОРАТА седмица наноември, 3852 смъртни случая !@!! От 2015 насам няма такива показателисредната седмична смъртност е в границите на 2000 човека. Официално засъщата седмица починалите от COVID са около 500. Излиза че над 1500 човека който са починали без да били диагностицирани и колко от тях са починали в домовете си, без лекарска грижа..НЯМА ЛИ БЕЗПЛАТНИ ТЕСТОВЕ И МЕРКИ ЩЕ ИМА ВСЕ ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ !@!

20

Калеко Алеко

преди 3 години

Над 5 милиарда ще бъдат, ако не дойде "БСП и СиЕ"АД на Власт, в комплект с пиарите на Иванчева, Ян Бибияновците, Хаджигенчовците, Сестрите Галеви и Тюлена с гумената лодка ... Тогава тези 5 милиарда най-много да се погребат в някой нов трап или да полетят към Вирджините с поредната фалирала банка ... Много огладнели и озверели вълци вият на умряло и точат зъбки за държавната погача, а един фигурант с вдигнат юмрук продължава да ги разлайва и насъсква ... !!!

19

Не разбрах

преди 3 години

В кое чекмедже ще отидат

18

Сестра

преди 3 години

Сестра съм и вече си сменям професията омръзна ми от неуредици и лъжи за заплати и не съм само аз

17

Anonimna

преди 3 години

Докато няма ясни правила за заплати в здравеопазването няма да има и персонал сестри на по 70 г се клатят на работа е закрепят положението но за сметка на качеството

16

Сестра

преди 3 години

Фандъкова защо не контролира общинските болници те са търговски дружества и директорите си правят каквото си искат само чувам няма за заплати е тогава няма иперсонал

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Ами, НЗОК плаща по 30лв на пломба, дето не покриват нищо, но повечето зъболекари ще ти намалят цената с тях поне. Покриват се и други манипулации. Иначе си сметни сам- 200 000 000 за население 6.5 милиона покриват по 30лв на човек. Много ли са?

14

До кога

преди 3 години

Без спиране на кражбите и реформи и тези пари ще изчезнат без резултат... В нечий шкафчета и джобове.

13

Глупости :)

преди 3 години

Държавата хич не и пука за народа , поне с такива политици (стриптизьорки, танцьорки, учителки...) И очакваме такива хора, да ни изкарат от калта ли? ХА! Всичките тези 5 млрд. са в джобовете им !!!

12

Сестра

преди 3 години

Какво от това че ги обещават а не се проследява къде отиват пак в същите джобове

11

1

преди 3 години

И 3 миларда допълнително за саниране щото бетонирането ни е по-важно от здравето, Може да нямаме вода (виж Перник) ама ще имаме 5G...И за капак понеже направиха дразга с Македония, а тя явно е морска сила си поръчаха и 2 кораба за още милиард, нищо че децата в училище нямат кeнефи и чиновете им са от 30 години...Да им имам приоритетите!