16

Гост+

преди 3 години

Столенберг иска да каже: Турция е ценен съюзник на ИД - нашето атлантическото отроче.

15

а?

преди 3 години

Пръщиш по шевовете от бежанци - признак за 'добър съюзник'.

14

Старата песен

преди 3 години

С байдън нещата ще са ясни пълнене на ислямските и китайските гуши белите виновни за всичко и давайте повече пари за оръжие че Русия ще ни нападне.

13

Анонимен

преди 3 години

хахахахахаха,квиченето на дзурлите от коччииннккааттаа е музика за моите уши

12

Анонимен

преди 3 години

Този Юрган Титрин сега се опитва да оправдае пиратстките действия на германците, чиято акция по всички международни морски права и закони се счита акт на пиратство, извършен срещу турски плавателен съд! Двуличието и лицемеритето на бледоликите юдейо-християнски юрогейталащистанци е безкрайна!

11

Анонимен

преди 3 години

Амджъкаазлистанеца един изгрухкал - ами те турците изкупуваха петрол от ИД? И какво ти е доказателството бе гютвференино, че това е така? И надали ти сече пипето, че най-големият купувач на петрол от ИД беше самият режим на Есад! Брях дзарздаваттчията му накъркан балкански - и от футбол разбира, и квантовата механика я разнищва, и международна политика бистри с помътнелия си мозък!

10

Анонимен

преди 3 години

И може ли някой балкански зарзаватчиия, дето хем обвиняват Турция че е създала ИД и хем че Турция е ислямистка, докато в същото време ИД проведе серия от атентати в Турция, където загинаха десетки хора и стотици бяха ранени?! Някой отворко да ми обясни защо 99.99% от жертвите на ИД са все невинни мюсулмани в Сирия, Ирак, Турция, Египет и пр.?

9

Анонимен

преди 3 години

Според генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, Турция играела ключова роля в борбата срещу тероризма?! Все едно ние не знаем, че е съюзник и защитник на туркоманските джихадисти в Северна Сирия и на мюсулманските братя в Либия.Преди 5-6 години колективния запад също играеше ключова роля в борбата срещу Идил и така си доигра ролята, че терористите без малко да превземат цяла Сирия.

8

Анонимен

преди 3 години

те турците изкупуваха нефта от ИД бе кви ги говори този

7

Анонимен

преди 3 години

Трамп по време на предишната изборна кампания ясно каза: "Обама създаде ИД!" ... Да да знам - Трамп е бунак и не знае какво говори! Тогава защо ли Барак Обама на няколко пъти каза по телевизията "Ние създадохме ИД да се бие срещу Асад!" И защо Хилари Клинтън поне десетина пъти се похвали, че са създали ИД?Защо имаше излсушване в американския конгрес на представител на Пентагона, който обясняваше в детайли как върви тренировката и екипирането на ИД?И пак Турция ви е виновна нали, дзуурлли?!!

6

Анонимен

преди 3 години

ИД съюзник срещу ИД...? Тия или съвсем изкуфяха, или ни мислят за ***, или и двете...?!

5

Анонимен

преди 3 години

Боже, какво двуличие! Турция помагаха на ИД срещу кюрдите. Кадрите, на които се вижда как през турската граница преминават идилци, а турските военни стоят и ги гледат, още са онлайн! Да не говорим пряката помощ за останалите ислямистки групировки!!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Какви "ценни съюзници"?Турция е съучастник на ИД. Няма разлика.

3

Онзи

преди 3 години

Еййй, бях забравил за тези думи, като бежани, Ислиямска Държава, бла бла...

2

Паметлив

преди 3 години

Наистина ролята на турците и кючова. Всички терористи в края на 80 и началото на 90-те години от милалия век минаваха през Турция за Руския Кавказ. Там им бяха сборните пунктове,трениловъчните бази, щабовете, складовете с оръжия, лечебниците и местата за почивки. Там дори не се криеха главатарите на рабитите от руснаците банди. Приемаха ги едва ли не с почести. А за бежанците сега - зла участ, граничат с тези държави, в които точно нато подкокоросвано от САЩ разпали войните, и тръгнаха бежанци.

1

Анонимен

преди 3 години

Глюпaк на квадрат.