10

KOKO

преди 3 години

BALGARITE SHTE SE NAU4AT DA SHOFIRAT,KOGATO AZ STANA ,,ZLATNA RIBKA,,

9

Анонимен

преди 3 години

В Стара Загора е така. Не се спира на пешеходна, ако спреш, хората се опулват и нервно ти мятат да минеш и отказват да се покажат. На паркингите на моловете няма една кола паркирана в очертанията. Неделя, когато паркингите се запълнят, селяните не могар да излязат, защото не са свикнали да маневрират гледайки огледала. На кръговите няма такова нещо като спазване на предимство или стоене в лента. Не им е лесно на селяните, 10% карат и под влияние, много от тях на амфети.

8

МНЕНИЕ

преди 3 години

В България има Проблем с Пешеходните Пътеки - Организирани са като Капан за Убийство на Пешеходци - всички сме виждали пешеходни пътеки с проход през мантинела на скоростни еднопосочни пътища - човек излиза , караш с 40 и хоп - няма знак , няма ясна маркировка , за движението в лявото платно на автомобил е кошмар - този в дясно спира и мислиш че паркира . Трябва да има ясни и привличащи внимание сигнали за човек на пътя - маркираната с бяло пешеходна пътека не е достатъчна .

7

До 5

преди 3 години

И да бъдем още по-прецизни за последствията:Получили фрактури /демек счупвания/, а били обслужени амбулаторно и си заминали вкъщи.Ни шъ съ били фрактури, ама новина да има.

6

mery

преди 3 години

На това кръстовище има светофар.Лошото е че и за пешеходците и за завиващите автомобили свети зелено.

5

Анонимен

преди 3 години

Пишете ги към корона войната?!

4

Щерю

преди 3 години

Камион ме блъсна - също като 1913-та година, войната...

3

Прецизният

преди 3 години

Не че има голямо значение,ама не беше камион , а малко бусче - да сме коректни с инфото все пак ! :)

2

Анонимен

преди 3 години

А каква е връзката с Ковид-19?Не знаех, че е възможно да съществуват някакви си фрактури, катастрофи...човек се учи докато е жив ;)

1

Анонимен

преди 3 години

Мда, ляв и десен завой са опасни за камиони, така нареченият мъртъв ъгъл играе роля.Винаги внимавам, когато се доближи камион.