11

+++

преди 3 години

Стига с тези простотии,взимайте парите и да се приключва.Обикновенните хора вече не издържат психически.Някой дава ли си сметка какво ще остане след "падемията"кой ще работи за да изкарва парите на "прегрелите"?

10

Той

преди 3 години

Новини от последните секунди:Болки в крака са симптом за covid19.Чакаме изследванията за запек и ускорен растеж на косата

9

Анонимен

преди 3 години

Още от края на септември питам - защо не се изследва по една паралелка от всеки випуск в едно училище. Това ще е напълно достатъчно да се определи ситуацията с подрастващите. И ако заразата сред тях е ниска - нека да си учат присъствено. Но да не се окаже накрая,че всеки 2-ри е преносител при това безсимптомен. Да,тогава вече има смисъл да се разпръснат децата. Така на сляпо е най-малоумнoто...

8

да знаете

преди 3 години

Само след малко ще се изкаже и друг ''специалист'', че най-вероятно и по-честото мигане е симптом на COVID-19

7

йъфэ

преди 3 години

Правителството не се интересува от децата. Очаква родителите да се бръкнат с по 100 лв. на дете. А пък родителите не виждат смисъл, защото при огромна част от децата вирусът почти не се усеща. Така че ако искат тестване, държавата да осигури парите за тестовете, а не да ги дава за военни кораби!

6

Анонимен

преди 3 години

А разширенЗадник на педиатър също е симптом на ковид

5

kkkkkk

преди 3 години

Мам кариес и той е корона????Да ходя да се изследвам клоуни такива смеш.....!!!

4

GB0

преди 3 години

До О: Защо да се тестват масово деца, които и без това са често сополиви? --- За да не пламне цялата общност около тях за дни?--- За да не се товари допълнително здравната система в момент, когато все повече лекари умират или отпадат поради изнемогване? Това оголва болниците.

3

Анонимен

преди 3 години

Да.... Освен това и хемороидите са симптом на ковид...

2

О

преди 3 години

Защо да се тестват масово деца, които и без това са често сополиви? Тестване да има. Има лекари, които повтарят като мантра това, което е угодно на властта. Не закачайте децата, и без това доверието в гилдията е на долната граница. Дано се опомнят всички и дано има повече доблестни хора, лекари. Има доста, но тяхната дума и мнение не се чува.

1

1244

преди 3 години

Деспотова, защо не вземеш да си скъсаш дипломата?ПП днес разбрах, че и болките в яйчниците били симптом!