158

Бердимухамедов

преди 3 години

До Анонимен 164На теб и мозъчен хирург не може да ти помогне, всичко е безвъзвратно загубено!

157

със сигурност

преди 3 години

Бог да го прости Беше невероятен лекар Такива като него са единици

156

Анонимен

преди 3 години

На много хора и деца е помогнал,извършил е добри дела в полза на хората,Бог да го прости! Ром или нером,щом човек е добър и човечен и помага на хората,хората винаги ще го уважават!

155

Анонимен

преди 3 години

Кардиохирургията и хирургията изобщо е заятчийство. В един момент технологиите стигат такова ниво, че всеки може да почне да прави операции. Съответно и Чирков е нил изпратен в Германия, откраднал е занаята и е запуснал конвейра тука.

154

Анонимен

преди 3 години

Мир на праха му.

153

Анонимен

преди 3 години

Какъв ли ще бъде краят на г нидите Мутафчийски, Кантарджиев, Кунчев, Витанов...

152

Вътко

преди 3 години

Може да е всякакъв, но е участвал в първата трансплантация на сърце в България. Значи е голям лекар, няма как да не е. Иска се смелост и малко лудост за такива деяния. Дано скоро имам друг такъв иноватор за България в медицината.

151

Анонимен

преди 3 години

Ей на такъв човек можеш да кажеш че е голяма работа.Смел човек.

150

Идеалист

преди 3 години

Поклон пред способностите и делото на проф. Чирков. Беще широко скроен чавек. Беше визионер. Той заедно с проф. Илия Томов са създателите на модерната кардиологина помощ в България. Велики мъже!И си мисля, колко от сегашните ни управляващи, когато им дойде часа, ще получат такива благодарнисти за делата си!

149

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости!

148

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще остане само Лойко да лекува и да дава акъл... Еднокнижника мазен крадлив банкянски мангаааал

147

Fax from Kazan

преди 3 години

Поклон! И нека оставим темата за вируса настрани поне под тази тема. Човекът спаси много животи.

146

българин

преди 3 години

В България вече се умира само от КОВИД и нищо друго! Такива с настинки,пневмонии,инсулт,рак,и всякакви други заболявания.ДА НЕ "ГУБЯТ" времето на лекарите! СЕГА НА ПОЧИД Е САМО " КОРОНКАТА"! ЩО ПАРА " ТРОШИ" ТЯ само НЕКОИ знаят " ЦИФРИТЕ"В ПЕЧАЛБА!! ИДИОТСКА ДЪРЖАВА СТАНАХМЕ 30 г ПО КЪСНО И ТУЙ ТО! -:(((

145

българин

преди 3 години

Поклон гн Чирков! Човек от старата генерация по времето на социализма, при която Ако не ставаш за това с което Си се захванал да учиш и правиш.ТЕ ИЗХВЪРЛЯТ ЗАД БОРДА! Ако не ставаш за Лекар,Си зад борда,За шофьор примерно или военен Си зад борда!Днес 30 г по късно.МОЖЕШ ДА СТАНЕШ ВСЯКАКЪВ АКО СИ ПЛАТИШ! АКО ЩЕ И ДА СИ НАЙ ГОЛЕМИЯТ НЕКАДЪРНИК!"Демокрация"е! Та този велик българин.Направи нещо голямо за България! Спаси доста хора от смърт!Да почива в мир!Досрамя ги да го пишат КОВИД!ЛИЦЕМЕРИ!

144

Анонимен

преди 3 години

Истински колос на българската и световната медицина ! Поклон !

143

Plamen

преди 3 години

Prosto VELIK!RIP!

142

Анонимен

преди 3 години

До ЩерюВоенните не са ненаситни. Само старшините пенсионери от старото поколение които работеха само едно нещо да пазят Тодор Живков и да викат по войниците. Та тия старшини са най ненаситните същества на света. Те са на възраст и трийсе години получават много добри пенсии, повечето са гербери но продължават да обругават хора които най малкото нищо не са им направили, смучат от всякъде пари никаква полза от тях само злини, но останалите военни са добри те измряха повечето толкова трудна професия.

141

Анонимен

преди 3 години

За протокола да кажа че академик Атанас Малеев е брат на Мара Малеева Живкова.За професора бог да го прости, една легенда, той беше от старото поколение. Самотен, не разбран нито у нас а може и в Германия, разправят че там го уважавали но те са други хора. Съжалявам за него.

140

Анонимен

преди 3 години

ще бъде ирония ако е починал от инфаркт или инсулт, нали все пак е специалист в тази област - защо не е потърсил помощ като е видял симптомите?!?

139

Анонимен

преди 3 години

Мир на Душата му!Безспорно е бил голям специалист в неговата област.Въпреки това аз не съм фен на американската система наложена по негово време ---скъпоструващи сърдечни операции и никаква превенция на тези заболявания.В момента в САЩ поставянето на стентове е рутинна процедура - просто отиваш в болницата сутринта и си заминаваш след края на работнотовреме.А много от сърдечно-съдовите болести биха могли да се избегнат САМОсъс здравословно хранене и 30минути спорт на ден.