14

ПроСоТо

преди 3 години

чакайте малко!...Чакайте!Кой позволява на този кардиолог да говори по теми,свързани с кардиологията?!?!?!Къде е ПСИХАРЯ-"математик","Специалистът по всичко",да се произнесе по темата?какви са тия своеволия?!май нема вече за вас ни "нощ",ни .."математик",а сте се оставили КАРДИОЛОГА да ви говори по КАРДИОЛОГИЧНИ въпроси?!..срам за вас!..резиль!

13

Щерю

преди 3 години

В средата на октомври го изкарах Covid-19 за три дни. Сега, за моя почуда, пак ме повтори за 2 дни, сигурно друг щам. Първият път бе по- леко. Но и двата пъти го изкарах на крака. Нищо се не знае - как точно ще порази това заболяване...

12

Ямболски цървул

преди 3 години

Как е? Психясвате ли?

11

българин

преди 3 години

До: номер 9Стига се уливахте с измислени ужасии!Баща ми беше карал двойна бронхопневмония от грип преди 8 години.Миналата година в епикризата му след като го изписаха с поредния инсулт пишеше, че има фиброза на единия дроб и едва дишаше. Това 2 месеца преди да почине.Най ме вбесява като кажат короната не е "леко грипче"!

10

Анонимен

преди 3 години

Вие пак се радвайте, че по Коледа и Нова година ще ви пуснат за малко. После от януари до идването на ваксината ще има пълно затваряне на всичко, което и без да има ковид пак е излишно, а именно завдения, театри, кина, фитнеси, магазини за техника и детски парти центрове. Училищата ще са онлайн.

9

Биби

преди 3 години

Няма начин да ти изяде половината бял дроб и за три месеца да се възстановиш!!! Оставаш полу инвалид за цял живот и рака ти е вързан в кърпа до няколко години! Белия дроб не се възстановява, както черния дроб ! Освен това се запушват от кръвосъсирване тънки кръвоносни на белия дроб, сърце, капиляри на очи, мозък, бъбреци,черен дроб, краиници! ЛОШО, ПАЗЕТЕ СЕ!

8

А останалите

преди 3 години

Стават полуинвалиди. Нема арбайт за Тех, Боко ги отписва и те завършват живота си като скотове.

7

Министъро (здравния)

преди 3 години

За успокоение на всички граждани - издал съм (секретна) заповед стълбищата на всички болници да бъдат удължени - за да може да се поеме потока от нуждаещи се.

6

Анонимен

преди 3 години

Недей говори така бе, докторе! Ми те, *** сега ще се хванат за сърцето от обида! Ка щяло да е обикновен вирус ковида! Ми той нали е с невиждана ярост!

5

Анонимен

преди 3 години

Локдаунът е противоконституционен. Радев да се обърне към констируционният съд

4

некой

преди 3 години

Сигурно е прав доктора. Ама... Имахме "локдаун" - и какво бе реорганизирано в "системата"? Дължината на стълбите може би?

3

Не че нещо

преди 3 години

Северна Македония се отказва от българската АЕЦ Белене, инвестира в Гърция

2

SS

преди 3 години

Грипче а ?

1

Анонимeн

преди 3 години

То е ясно, колкото хора, толкова мнения !Може ли да се спре вече с този страничен шум, и да слушаме двата щаба, за и против Covid-19. Те ни стигат за всичко.