23

МНЕНИЕ

преди 3 години

Личните Лекари се скриха като Мишка в Дупка . Това е Истината Братя и Сестри .

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Солидарността не се изразява само в носене на маските, но и в плащане на здравните осигуровки. Солидарно.

21

Анонимен

преди 3 години

Личният лекар е като средновековното крепостничество на селяните. Едно време как се лекувахме без лични лекари? Отиваш в поликлиниката и те преглежда някой лекар в кабинет.Нямам нищо против против Личните лекари. Нека си има. Те познават болестите на пациентите си.....Но да няма никакви ограничения ако отидеш при друг лекар.

20

Анонимен

преди 3 години

Записване при Мая МаноловаБез бюрокрацияЧалгарят Слави лекува от екрана.Хаджигенов ще раздава маски,за да ги горите.Насам народее.

19

До 16

преди 3 години

Извинявай, но предложението ти предполага хаос.Записване при общопрактикуващ лекар е договор. Пациентът сключва договор с касата по този начин.Правилно е да се определи служебно личен лекар на пациентите на починалия лекар за кратък период, след което те да могат да ,,се записват при друг лекар.

18

Анонимен

преди 3 години

Ето как се разбра,че е нужна солидарност.На хората не им пречеше да палят маски. Заради тях заразата плъзна и уби ,,старите,, ,,лоши,, лекари.И няма кой да лекува чалга- поколението.Жалко,но факт.

17

До 14

преди 3 години

,,Драмата е там, ...Драмата си е драма, ноРаботодателите трябва да осигурят допълнително здравно осигуряване на служителите. Решава поне въпроса с болничните.

16

баба мара

преди 3 години

затова институцията личен лекар направление клинична пътека трябва даизчезне със здравната книжка отиваш при които си искаш доктор и в която и да еболница за да лекуват а не да пишат и да те прехвърлят

15

Вейхайвей

преди 3 години

До Анонимен"Робот лекар не става" бе. Казва го в далечната 198 и някоя година проф. Илиев мисля, че беше.Още пазя списание "Младеж" с неговото интервю.

14

Анонимен

преди 3 години

до #6Драмата е там, че разбираш за смъртта на ЛЛ когато се обадиш за болничен, инак не можеш да останеш вкъщи с повръщащо, ревящо двугодишно, а работодателят ти с право смята, че не е негов проблем, дето няма кой да ти гледа детето. Така губиш работата си, няма как да си намериш нова в момента заради пандемията, детето е болно, а по телефона високомерно ти обясняват, че не е възможно да ти намерят ЛЛ, ако не минеш през купища документация и чакане.Накратко - драмата е, че тук е България.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12Вярвай си,че при изкуствения интелект няма да има грешки и че когато те управляват машини, създадени от хора, всичко ще е супер

12

Анонимен

преди 3 години

Много скоро изкуственият интелект ще поеме дейността на ДжиПи-тата, всеки ще може да си опише симптомите някъде и интелeкта ще го праща при специалист . В този си вид вече всичко е отживелица и скъпоструващо и ненадеждно, а са възможни и лекарски грешки при изкуственият интелект няма да има грешки.

11

Анонимен

преди 3 години

По-голям "Б.А.Р.Д.А.К" от БГ здравеопазването и в съответното министерство у нас НЯМА!!!Как още министър и "директори" на болници не са си подали оставките?Не е ХАОС, а просто Б.А.Р.Д.А.К!!!

10

АКО НЯМАТЕ ЛЕКАР

преди 3 години

ЗАПИШЕТЕ СЕ В "ОТРОВНОТО ТРИО" ИЛИ В ГРУПАТА НА "НЕДОУБИТИТЕ ОТ СИСТЕМАТА"!ТАМ , РАЗДАВАТ ИНДУЛГЕНЦИИ ОТ БКП/БСП И К-19 ...НЕ ГИ ЛОВИ!ПОБЪРЗАЙТЕ!!

9

Discovery Channel

преди 3 години

Положението е следното:Когато лекар почине или закрие практиката си, трябва сам да си избереш нов. И това може да стане по всяко време. Още в деня на избора новият лекр може да ти издава болничен, направления и т.н.Но има "малка" пречка - повечето лични лекари не записват нови пациенти, защото при над 2500 са задължени да назначат втори лекар. А такива няма. А дори и да назначат в един кабинет може да работи само един доктор тка че опашките ще станат до небето. Втори кабинет няма от къде...

8

GB0

преди 3 години

Ами човек винаги си избира личния лекар!Или лично го сменя, ако е недоволен.Какъв е проблемът?Е, вярно,че и те понамаляха, уви! И други трябва да поемат практиките им.Доста хора също починаха напоследък, та може търсещите да имат 'късмет' да си намерят.

7

Анонимен

преди 3 години

Щом са дали Хипократова клетва не могат да ви отказват лечение отивате при първия Джипи ,който ви се мерне и включвате и записвате как ви гони от кабинета си после го съдите в Страсбург и му събувате гащите и туй е положението. Тука все пак е ЕС на туй отгоре.

6

Анонимен

преди 3 години

Моята след като се пенсионира си намерих нов, къде е драмата?

5

Анонимен

преди 3 години

Нов лекар трудно ще си избереш, защото всички имат достатъчно пациенти и повечето не приемат нови.

4

Анонимен

преди 3 години

Ето това е сериозен проблем.Правителството или който трябва, веднага трябва да изяснят проблема и информират гражданите.Това са важни неща от реалния живот.Да не се чака на ТВ репортажи, а да се работи превантивно.