19

_|_

преди 3 години

Ех да ми пусне млада учителка. Уроци де. :-)

18

Късно

преди 3 години

Защото трябваше да пламне, да има жертви за да се убеди п-росто-тията че вирус има. И БГ гена не помага за лекото му изкарване....България никога няма да се оправи докато се слушат слабо-умните. И в белите държави има г-л-у-паци, но там са си по местата и слушат(или ги карат да слушат), а тук има много даже и в парламента...

17

Анонимен

преди 3 години

Пускали им уроци! Ако не пускаха, щяхте да кажете, че даскалите са неграмотни и не търсят начини да е интересно на учениците и не ги мотивират.Ако им разказваха уроците, ще кажете, че е скучно и не е интересно някаква да разказва тъпотии.Няма угаждане!

16

Анонимен

преди 3 години

До ХанибалМай ти ревеш като вдовица! Е и като напуснат какво ще правите???Учениците още повече ще затъпеят! И да ти кажа ли , понеже са плащали осигуровки, ще си идат на борсата с едно прилично обезщетение и за по-дълго време и ще си пият наистина кафенцето. Че и родители сами ще ги молят да занимават децата им! И парици ще си докарат! Моята е у чителка и съм наясно какво ще стане.Хайде сега ми кажи кой ще е е по- прецакан , а??Абе я по-добре да си учат дистанционно, все нещо ще научат !!!

15

Анонимен

преди 3 години

Само 1 въпрос да задам на възмущаващите се бгмами: Кой ви гледа сополанковците през повече от 4 месечните ваканции всяка година, че сега сте се сетили за закона за децата до 12 год.? Или не можете да си озаптите невъзпитаните от самите вас отрочета и гледате неистово да се отървете от тях и да ги хвърлите на учителите?! Защо досега не споменавахте този закон!? Много удобно ви е сега май, а?

14

Даскал

преди 3 години

В образованието, правителството достигна немислимото, хвърли цялата система в хаос, резултатите са налице...

13

Анонимен

преди 3 години

До стига тъпотииХората, които работят от вкъщи не се излежават!!! Ясно е че има професии, които не може да са онлайн, но всеки сам си избира какво да роботи! Все някой трябва да се грижи...

12

стига тъпотии

преди 3 години

ама и аз искам да съм на заплата от бюджета , да лежа вкъщи и да "работя" онлайн. Ама няма как. Стига вече тъпотии! А за хората, които не получават пари от държавния бюджет кой ще се погрижи???

11

До мери

преди 3 години

Не са необходими тестове, за да се разбере, че си бягала от час, когато е трябвало да ходиш на училище. За теб вече е късно. Счупила си ***. Остави други са решат кое и как се прави.

10

Анонимен

преди 3 години

До ДораВсъшност за един месец. освен това не става въпрос дори за учителите на първо място. На най-високо научно ниво е доказано, че училищата допринасят за 25% от Ковид заразата по веригата включително и затормозяват здравната система. Това е Лансет, 131 страни са вкарани в математическите модели. Представете си: всяка 4-та жертва е "резултат" на отворените училища. А това е недопустимо да губим животи от глупост. Вие поне имате някаква алтернатива, хубава лоша, но алтернатива - ДО.

9

До Мери

преди 3 години

Стани ти *** учител!

8

мери

преди 3 години

Пълен геноцит среу децата едно осакаътено поколение неграмотно с мързеливи учители с 2- 3 теста си преподават онлайн уроците а иначе са на заплат и даже имат отпуски

7

Ханибал

преди 3 години

Не мога да разбера, защо в Англия не затварят училищата,стоят без маски в час(слагат в общите помещения), и учителите не вият като вдовица за .х.***-пратете децата онлайн. Само нашите т.н учители(повечето от които са по-п.р.ости и гл.у.пави и от децата които учат) пищят та се късат-страх ни е,страх ни е. Като ви е страх, напускайте стига само създавайте паника!!!

6

Дора

преди 3 години

Аз съм учител и ви уверявам, че няма колега, който да иска дистанционно обучение. Да говориш на един екран и да не можеш да уловиш реакцията на децата не е работа. Но над всичко е Негово величество Животът. За няма два месеца и половина 34 учители загубиха живота си, а можеше да не е така. Кой ще носи отговорност за тези безсмислени жертви?! Показваме и на децата, че всичко е една бюрокрация, която лишава човека от човешкото. Закъсняха с мерките, но това да тежи на съвестта на тези, които взеха

5

Мега възмутен

преди 3 години

Хем по закон е забранено малките деца да се оставят без надзор, хем държавата ги праща вкъщи.Кой ще гледа децата до 3-4-ти клас вкъщи, докато родителите са на работа? Кой ще им асистира за онлайн обучението? Те не са родени компютърни специалисти. Т.е затваряме училищата, родителите се спасяват както могат. Един проблем не се решава, като се създава друг!

4

Даскал от МГ

преди 3 години

Децата ги направи инкобатори на Ковид 19.Математика, от НОЩ трябва да си скъса дипломата. Да хванат, ученици от 10 клас от която и да е математическа гимнация, да му изчислят според Терия на вероятностите какво са причинил-смърт.А "генерала" да свали пагоните, щото е гоооол, без армия. За да не бъде гоол да го видим в отделение, с бяла престилка.

3

Анонимен

преди 3 години

че онлайн не е ефективно - не е, ама и присъствено е кажи-речи толкова. В час им пускат онлайн уроци, по време на занималнята ги гледат втори път. Оня ден фащам тоягата и му викам на лапето - седай да учиш, то ми отговаря: - няма да уча, тоа урок днеска два пъти го гледах :Dколкото за (тез които ги цензурират) бутат ги до 7-8 клас, тотално неграмотни.

2

Зеленоок

преди 3 години

Много ми е чудно дали си вярват.... Не мисля така и всичко е лицемерие... Няма как да са забравили какво е да си дете - тийнеджър! Да не говорим за децата от началните класове и тези в детските градини....Трагедия!

1

старшина Страшников

преди 3 години

Предлагам пълен локЪП и рестарт на държавата, така ГЕНЕРАЛ Борисоff ще заеме полагащото му се място в строя като РЕДНИК Борисоff.