197

Reptile

преди 3 години

До Изнервена,Има места за санитари на 3000 лв заплата, но са свободни! Защо, като вирус няма и искате да продължите да шляпате напред назад, никой не иска в COVID отделение да бачка!?!

196

Изнервена

преди 3 години

Абсолютно е прав! Но го разбира, който може да мисли! Другите да се затварят за зимата и да ни оставят намира. Писна ми от луди хора!

195

Зозо

преди 3 години

Слушайте Мънгъра - чайчета, най-много 1 аспирин :)))))))))) До март месец БСП под 10% :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

194

Анонимен

преди 3 години

Що за пълен *** е този Чобанов!

193

До 202

преди 3 години

А така! Сарказма е баш на място.

192

Б.Г.

преди 3 години

Охх, Швеция. Те не се доближават един до друг и без вирус и е толкова широко в Стокхолм. Какви неща пият тези хора да ги плещят такива. Отидете постоите в Швеция, пък отидете в Париж в Рим и да си говорим за гъстота и мерки. Лунатици.

191

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 201Това не е проблем. Проблем е, ако измрат безсмъртбите и семействата им, Аз после кой ще бъзикам!МЪКА! Ми като няма да могат да се излагат и да ме развеселяват! МЪЪЪЪЪЪЪЪЪКККККААААА!Разплаках се...

190

Анонимен

преди 3 години

Като станат по - 10 000 заразените дневно и имаме по - 500 смьртници дневно как ще се оправя - здравната система при -2000 -3000 в момента е нокаут

189

Анонимен

преди 3 години

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

188

Анонимен

преди 3 години

ХООООООООООООООООООООООООООЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙТук ли сте шмекери? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

187

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноАбе я ги пращай да са заразяват. Голема работа дека шъ уморат майкя ти. Или тя вече е умрела?

186

Анонимен

преди 3 години

Никви мерки!

185

Анонимен

преди 3 години

Мангърчето каза да лием чайчета и да мрем.Той се пазел.

184

Обективно

преди 3 години

Твърде висока ще е цената ако оставят малките деца вкъщи. Особено първокласниците, не е обосновано да се плаща с психиката, първите и най-важни семена на грамотността. От 5 клас нагоре е приемливо като алтернатива в трудната ситуация, но за малките напълно не!

183

Анонимен

преди 3 години

Вие пак се радвайте, че по Коледа и Нова година ще ви пуснат за малко. После от януари до идването на ваксината ще има пълно затваряне на всичко, което и без ковид пак е излишно, а именно завдения, театри, кина, фитнеси, магазини за техника и детски парти центрове. Училищата ще са онлайн.

182

Анонимен

преди 3 години

Власта има проблем.Властта слуша улицата, а не разума.Властта се готви за избори.Тази власт не може да се справи с болестта.Иска се твърд характер и безкомпромисно действие.

181

Анонимен

преди 3 години

Ей че много специалисти по Covid 19 в нашата държава. Хванете един ром от улицата и той ще започне да ви развива теории.Много такива спецове имаме и с багер ги ринем, а те край нямат. Истината е че никой нищо не знае за това биологично оръжие освен че е пуснато от Китай.Призовавам тия спецове да спрат да психират населението и да си гледат своята работа. Нищо чудно предвид психозната ситуация да бъде създаден вирус унищожаващ психиката.

180

Искрен

преди 3 години

До Анонимен Къде видя 6% смъртност бе пич? Смъртността в момента е 0.29%. 121820 заразени към 23.11. х 8 според математическия модел = 974570, от тях починали 2880...0.29% е смъртността....смешници...

179

решението

преди 3 години

няма пари за сериозни мерки затова битка спира се съобщаване на заразени и починали свалят се всякакви предпазни мерки да мине бързо, като вадене на зъб, давали сме много повече жертви в битки за много по-малко сега е заложено години икономическо развитие

178

тъжно

преди 3 години

До българин 177Доцент по какво? По катерене по служебната стълбица. Та той даже не е медик - как се нахендрил на такатва работа, не знам (знам - с връзки). И е ВИДЕН ПРОТЕСТЪР - да се помни!