94

Анонимен

преди 3 години

Вируса е произведен за научни цели в китайска лаборатория но научното изследване е финансирано от САЩ. За това Тръмп само заплашваше но не посмя да предприеме никакви мерки срещу Китай защото и САЩ са в кюпа.

93

Лично мое мнение

преди 3 години

Вероятно вируса шета по света доста от преди 2019 г. Според мен от 2016 г. Познавам хора с такива симтоми от преди 3 г. А в САЩ смятаха, че смъртноста от пневмония при нетипични обстоятелства се дължи на електронните цигари. Но вируса е нагласен така, че здрави хора да го преживяват, но стари и болни да се справят трудно. Това ме навежда на мисълтта, че доста от политиците по света много им е допаднал китаиския метод за справяне със натоварването на социалните системи. Много практично и навреме

92

Лично мое мнение

преди 3 години

Стотина учени от цял свят казаха, че вируса е истински но е Пипан.От лаборторията в ухан бяха самоубити няколко учени а една успя да избяга през Хонконг в САЩ и даде гласност но и затвориха устата. До 2015 г. в тази лаборатория са работили и французи, англичани, германци и др. но много бързо се изнасят и прекратяват връзките си с Китай. Твърде вероятно е китай да са разработили вируса за да редуцират собственото си население. Много скоро социалната им система ще рухне заради бейбибума от 50 г.

91

до 97

преди 3 години

Ти що се се праиш на интересен бе. И аз гледам телевизия и и вервам и земята е плоска. Ти да не ходиш надолу с с главата през нощта бе. И тоя мангъров трябва да бъде изгорен на кладата дето е казал че земята се въртела. Върти ти се мозъка.

90

Анонимен

преди 3 години

Вируса е изкуствено създаден и пуснат от Китай, от Русия от Северна Корея и от Корнелия Нинова с цел тотална икономическа власт над света. И може би до някъде и Тръмп е виновен защото започна икономическа война с жълтурите комунисти, при положение че и тояй е комунист. Вижте му перчема!

89

Куне -кмето

преди 3 години

Аз като дълго мислих и много се уморих стигнах до изводо че виросо е от естествен произход от прилепите папаите и от козите и от прасетата кои ги избихме

88

Анонимен

преди 3 години

Вируса е изкуствено създаден и пуснат от Китай с цел тотална икономическа власт над света. И може би до някъде и Тръмп е виновен защото започна икономическа война с жълтурите комунисти.

87

Мъко,мъко

преди 3 години

Питайте Б.Гейтс.Той ни готви и други изненади..

86

Анонимен

преди 3 години

В наше време основно има 2 типа хора. Едните гледат телевизия, а другите мислят с главите си. Първите са тези, които преди столетия са вярвали, че Земята е плоска и са искали хора като Галилей да бъдат убити заради това, че не мисли като тях. И до ден днешен не са се променили. Просто по телевизията вече са им казали, че Земята все пак не е плоска. Вторите осъзнават, че медиите се използват за масова дезинформация, затова разчитат на акъла си. Хубавото е, че в България не са малко...

85

koko

преди 3 години

Има секретно разследване за появата на корона вируса, защото точно този вирус е мутирал и сега. Основните учени са немци, има още австрийци, французи и една българка. Секретният доклад е с параф: да не се показва на съюзници в НАТО. Докато е протичало разследването, британски и американски шпиони са опитали да получат резултатите, безуспешно. В първите редактирания на вируса, е замесен и британски университет.

84

koko

преди 3 години

Има еднозначни доказателства, които удостоверяват, че в сегашния си вид, корона вируса е силно модифициран и изкуствено разпростанен. Намерени са патентите на всички протеини, които не са част от корона, но можете да видите под микроскоп. Дори група учени от ЕС са успели да сведат до 3 лабораториите в САЩ, които са редактирали вируса.Не е нужно да вярваш - има доказателства.

83

Анонимен

преди 3 години

Разбира се,че е изкуствено създаден,затова е толкова опасен.Това го признаха и мастити лекари-професори.Защо да не им вярваме.

82

Анонимен

преди 3 години

60 % не вярва че е изкуствен вирус , мнозинството от българите не вярват ,че корона е изкуствено създаден за намаление на населението , но малцинството които вярват че е изкуствено създаден е 40 % , малцинството е голямо и само още 10 процента са им необходими да привлекат към тяхната вяра за да не бъдат малцинство а равни на невярващите в изкуственото създаване на вируса. Естествено това се налага защото няма факти и се правят предположения на вяра.

81

отровна гад

преди 3 години

ези, които не вярват в коронавируса, са същите, които не вярват, че ЦСКА е преименувания ЛИТЕКС!

80

Анонимен

преди 3 години

преди броени дни излезе информация, че Тръмп го били лекували с 2 типа изкуствени антитела. Което, ако е вярно, значи, че вирусът си е създаден от американците, заедно с него са си намерили и антитела, но те са за "наши хора". Това с ваксините е, за да се прави оборот на фармацията.Но сметките на американците ще излязат криви. Който копае гроб другиму, сам пада в него.

79

Анонимен

преди 3 години

Конспиративнете теории са си живата истина. Престанете да сеподигравате с хората.Ако не беше така всички хора щяха да са щастлви. За съжалени света се състои 90% от нещастни хора!

78

Анонимен

преди 3 години

Нямаше нужда да ни потвърждавате факта че българите са дебилен народ защото аз отдавна съм го установил.2009 обаче беше преломната в която дебилитета завладя страната напълно.

77

Атанас Велмазов

преди 3 години

Това доказва, че българите са малък, но ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРО.СТ народ, това оправдава мизерията , немотията , бедността , нулев интелектуален капацитет, народ който НЕ заслужава да има държава и логично сам се затрива от картата на Земята !

76

Анонимен

преди 3 години

ВИРУСА Е ПУСНАТ ОТ МАСОНСКИТЕ СЛУГИ НА ЕВРЕЙСКИТЕ РАВИНИ, КОИТО СМЯТАТ, ЧЕ ПРЕДИ ИДВАНЕТО НА ТЕХНИЯ МЕСИЯ (КОЙТО Е ФАЛШИВ, МЕСИЯТА Е БИЛ ИСУС, НО ТЕ НЕ ГО ПРИЕМАТ ЗА ТЕХЕН СПАСИТЕЛ) ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧАТ ЛОШИ НЕЩА И ЧОВЕЧЕСТВОТО ДА МИНЕ ПРЕЗ ТЪМНА ЕРА. СЛЕД ТОВА СВОБОДИТЕ И БОГАТСВАТА НИ ЩЕ БЪДАТ ОТНЕТИ, НО ЩЕ ДОЙДЕ СВЕТЛА ЕРА, В КОЯТО МЕСИЯТА Е НА ЗЕМЯТА И СЕ ГРИЖИ ЗА РАВИНИТЕ. В ТАЗИ ЕРА ВСЕКИ РАВИН ЩЯЛ ДА ИМА 100,000 РОБИ, КОИТО ЩЕ МОЖЕ ДА ИЗКЛЮЧВА ЧРЕЗ ЧИП. НЕ СЪМ ЛУД, ЧЕТА ТАЛМУДА И ТОРАТА

75

6

преди 3 години

На това вярва всеки втори *** у нас !Това е нацистки метод на пропаганда за да се търси след това враг и той е определен по-рано !След това започва унищожаването му .Чудя секак образовани хора могатда мислят така суеверно , а не научно !Другипък го удрят на молитви към Бог !Дайтеси дипломите и отивайте да пасете овцете по-близо да Бога !