6

Анонимен

преди 3 години

В Англия очен преглед се прави от най-обикновенни продавачи на очила без мед. образование, вероятността да ти съсипят зрението е много голяма.

5

Анонимен

преди 3 години

Хората от години пътуват от САЩ и ЕС тук за да си правят зъбите, излиза им по евтино, никакъв ръст не е имало. По скоро много зъболекари се изпокриха от страх и човек няма къде 1 пломба да си направи.

4

До 4

преди 3 години

Тези, които идват не са просто за преглед, а за импланти и фасети. Те не се покриват от здравните и 3000 долара са нищо ако трябва да се правят няколко зъба.

3

Анонимен

преди 3 години

До ТозиМоже би е всички тези, които не можеха да получат дентални услуги, защото половината зъболекари се уплащиха и затвориха кабинените с месеци, въпреки че бяха оставили пациенти с с памучето в отворен, без дори да им кажат откъде другаде да потърсят помощ.

2

Анонимен

преди 3 години

"Те са били най-вече от Израел, САЩ, Канада, Близкия изток, Северна Африка, каза пред Монитор експертът Румен Драганов."Лъже като дърт "дума която се цензурира, поради неясни причини"! Канда за "преглед"? Ще избухам 3000 долара, за преглед в България? Ало! Канада има безплатно здравно! Зъбите са скъпи, ама не толкова скъпи, че да дадеш месечна заалта и да изгубиш 1 седмица!!!

1

Този

преди 3 години

ГОВОРИ ПЪЛНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ!!!! КОЙ СЛЕДИ ДАЛИ ИДВАТ ХОРА ОТ ЧУЖБИНА ПРИ МЕН ЗА ДЕНТАЛЕН ТУРИЗЪМ, ЧЕ И ПО ВРЕМЕ НА КОВИД ДА ИМА 37% УВЕЛИЧЕНИЕ В СРАВНЕНИЕ С МИНАЛАТА ГОДИНА????? МАЛЕЙ МАЛЕ...КОЛКО МНОГО ЛЪЖИ!!!