19

Баро Вкаров

преди 3 години

До До аххааОбичаш Мутафчийски,да.Дано голямата разлика в годините не ви попречи да имате щастлив брак.

18

Пак съм тука

преди 3 години

Който не слуша ще го интубираме.

17

Анонимен

преди 3 години

до Сата НатоМайка ми изкара последните три години на легло.Думата ми беше, че никой не ни е карал или предлагал да я пишем, че е умряла откоронавирус.

16

До Пловдив

преди 3 години

Не,не съм вкъщи! Точно обратното ! В момента съм на място,което точно се грижи за хората вкъщи ! През цялата пандемия работех, бях почти на първа линия,за да осигуря комфорта на онлайнърите,карантинираните и болните ! Въпросът не е кой стои вкъщи,а кой приема пандемията сериозно и спазва елементарните хигиенни препоръки,дистанция,маски ( прсвилно поставени ) в това число и личните ограничения на забавленията си и хобито !

15

Анонимен

преди 3 години

всеки вторник растат на седмична база с 60-70 човека--------Тоест по-миналия вторник са били само 10 човека ли?

14

NwA

преди 3 години

Масово хората не ходят, да си правят тестове, а го изкарват на крак.. Следователно статистиката за заболеваемост и смъртност е толкова изкривена, че както споделят, че сме на едно от първите места по смъртност.. Да не се окажем на едно от последните..Майка ми и баба ми, дадоха положителни на бързите тестове.. И лекарят в Туб-а ги посъветва да не правят pcr.. За да не влизат в статистиката.. На колко хора е казал това? Pcr бяха положителни, а имат доста заболявания.. Сега оздравяха..

13

Сата НАТО

преди 3 години

Майка ми почина преди няколко дни- от сърдечна недостатъчност.Без коронавирус!И никой бе ни е карал да я пишем че е със!---------Как е успяла да се предпази тая жена?Сигурно сте спазвали всички мерки?

12

Анонимен

преди 3 години

До края на месеца ще бъдат достигнати 4000 или почти.

11

Анонимен

преди 3 години

Има условия и таблица от ЕС колко заразени ,колко болни и колко умрели,и тогава дават пачки,но става интересно в Унгария и Полша явно мразят лъжи и корупции и не да подписали )

10

Анонимен

преди 3 години

Да, във вторник са повече, защото отчитат 25-30 пропуснати от събота и неделя. Но всеки вторник растат на седмична база с 60-70 човека. Математиците излязоха прави, че до края на месеца ще стигнем и 200 на дневна база.

9

Анонимен

преди 3 години

А в неделя рекордните 80 човека не умряха от коронавирус. И следващата събота и неделя коронавирусът ще почива, за да направи рекорд във вторник.

8

Баро Вкаров

преди 3 години

Умират си по стотина човека дневно и С коронавирус като при всяка епидемия.Стъкмистиката не спи.За събота и неделя по 50-60 човека и БУМ в понеделник почти ЧЕТИРИ ПЪТИ повече.Алоооо,това е МАТЕМАТИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖНО!

7

Анонимен

преди 3 години

Един трибуквен и кафяв сайт снощи реве със заглавие - Повярвайте на Мутафчийски и сие!Вярваме му и още как. Вярваме, че яко ще се мре. Мране до дупка!

6

Анонимен

преди 3 години

Подигравахте се на Мутафчийски и НОЩ,измисляхте какви ли не колажи и фалшиви новини.Пари от ЕС ли не бяха,ваксини,Бил Гейтс и всякакви конспиративни теории.Драми около маските.Сега е редно всички съпричастни към това лековерие лица,медии,политици и лекари да бъдат поставени под отговорност!!Малко му трябва на ориентало-балканският *** да му се вмени една конспиративна теория,защото е кух като гадулка и няма свойств да преценява явленията сам !

5

Анонимен

преди 3 години

До ХНедей да заблуждаваш хората!Майка ми почина преди няколко дни- от сърдечна недостатъчност.Без коронавирус!И никой бе ни е карал да я пишем че е със!

4

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

Щом улиците не са покрити с трупове, значи всичко е наред!

3

Анонимен

преди 3 години

Ха..подминах ме Италия и Испания ,но по лъжлива информация как да вярваш на тая новина !

2

Анонимен

преди 3 години

Както всеки вторник - натрупани от уикенда. Другия вторник пак рекорд помнете ми думата. Миналия също имаше може да се провери. Но пропагандата си е пропаганда.

1

x

преди 3 години

Ключовото е "с коронавирус", а не "от". Не разбрахте ли че от друго не се мре в наши дни.